Door het gebruik van tools als Skype en Social Media voelen afstanden minder groot en kan er frequenter contact zijn. Deze tools zijn heel waardevol zodra onze cliënten van verder weg komen.

WLO Work and Life heeft haar kantoor in Arnhem, echter steeds vaker komen cliënten van verder weg (meer dan 100 km enkele reis). Langzaam gaan wij dus toe naar een landelijke dekking, zodat wij cliënten uit heel Nederland kunnen ondersteunen. Afstanden worden overbrugd door afspraken te maken waar het gesprek anders kan plaatsvinden dan in Arnhem. Je kunt ons dus steeds vaker aan het werk vinden in Bunnik, dan weer in Zwolle of in Den Bosch. Het nieuwe werken is ook on-the-road, flexibel. Steeds meer ketens zoals  Postillon en Van der Valk bieden goede flexibele werkplekken aan, dichtbij snelwegen, goede parkeermogelijkheden.

Toch kiezen sommige cliënten bewust om in Arnhem af te spreken, de sfeer die we daar kunnen bieden hoort bij ons. Bewust pas op de plaats maken, de rust voelen maar ook uitgedaagd worden.

Voor de een is een werkplek aan de snelweg helemaal goed, voor de ander is een plek dicht bij natuurgebieden een must. Er zijn veel mooie plekken in Nederland waar rust en inspiratie gevoeld wordt. Samen vinden wij zeker de juiste locatie!

En de wereld is natuurlijk groter dan Nederland, met het vliegtuig en skype is iedereen bereikbaar!