Ik zou het wel weten, wat ik zou doen als ik een paar miljoen zou winnen.

Wat zou jij doen, met zeg 6,2 miljoen Euro? We hebben allemaal zo onze verlangens en wensen. Maar echt, stel je het even voor! Er belt iemand aan… of je maakt een mooi gekleurde enveloppe open… en voor je zie je het getal staan € 6.200.000,00.

En jouw naam erbij. Wat dan? Je gaat trillend zitten. Je kijkt om je heen, is dit een grap of zo? Je handen trillen ook, maar je belt toch de eerste de beste die je binnen schiet. Je man, je vrouw, je beste vriend(in) en je hoort jezelf zeggen. Joh, geloof het of niet maar ik krijg net bericht dat ik heb gewonnen…en weet je hoeveel € 6.200.000,00!!!

WHOOEAHHH, hoor je aan de andere kant, echt waar, niemand haalt een flauwe grap met je uit??!! Gefeliciteerd, ik kom nu naar huis!! (tenminste, als je je man of vrouw hebt gebeld J ).

En dan, er flitst van alles door je heen, dan kan ik…, ik kan ook…, ik wil…, ik wil ook…. Zo maar een dag, en opeens lijkt alles toch anders.

Oké, schrijf nu direct 5 dingen op, die jij zou gaan doen als je dit bedrag wint.

1.

2.

3.

4.

5.

 

Mijn lijstje ziet er als volgt uit:

  1. Een ruimer huis kopen met een gedeelte op de begane grond met alle gemakken, zodat mijn moeder bij ons in kan wonen.
  2. Een 2e Engelse Basset Hond (nu we meer ruimte hebben…)
  3. Mijn moeder en zussen (ik heb er vier!) meenemen naar Singapore en hen daar verwennen.
  4. Oeh, nu wordt het moeilijk, ik weet wat mijn grootste droom is, dat zet ik bij nr 5. Maar verder heb ik geen wensen die ik nu niet al kan verwezenlijken door bijvoorbeeld zuiniger te leven… Ik weet het al, ik geef extra aan de goede doelen die ik een warm hart toedraag.hartvooreenkinderhart.nl en www.vajra.nl en last but nog least…
  5. Ik zoek het gebouw waar ik mijn grote droom in ga verwezenlijken. Ik blijf namelijk werken! Ik houd van mijn werk! Ik heb het gebouw al in mijn dromen gezien. Het ziet er als volgt uit. Het is vierkant, als je binnenkomt kom je op een binnenplaats met in het midden een grote ronde vijver. Boven de vijver is er geen dak. Het zonlicht kan vrijelijk naar binnen. Er omheen zijn de verschillende ruimtes om te werken. Voor mij, mijn samenwerkingspartners, of om een massage te krijgen, een healing, een gesprek met een belastingdeskundige, een Social media expert. Alles is mogelijk, wij regelen het voor je. Er is een ruimte om (samen) te mediteren en om workshops te volgen. En natuurlijk is er een ruimte waar je heerlijk kunt eten. Kortom een plek waar je naar toe kunt gaan om je in alle opzichten te voeden.

Oké, als we naar jouw en mijn lijstje kijken. Is er dan echt € 6.200.000,00 nodig om deze wensen te vervullen. Welke wensen zijn er nu al te verwezenlijken door anders te leven, andere keuzes te maken. Welke wens is zo belangrijk voor jou, voor mij, dat we er vandaag mee starten om die werkelijkheid te laten worden. Doe jij het, zet jij die stap… Laat je me het weten, wat je wilt en wat je er vandaag nog voor gaat doen? Sta open voor het onverwachte, er is zoveel mogelijk!