Human Talent Development

Zoekt u als organisatie HR support of wilt u als medewerker uw loopbaan herijken, dan bent u hier op de juiste plek. Onze focus is Human Talent Development. Zowel bij het vertalen van organisatiebeleid naar personeelsbeleid als bij het zetten van de volgende stappen na bijvoorbeeld Outplacement.

Personeelsbeleid: instroom, doorstroom, uitstroom.

Wij bieden ondersteuning bij het ontwikkelen van de organisatie en de mensen in die organisatie! Wij vertalen het organisatiebeleid naar een passend personeelsbeleid in alle fases, t.w.

  • Instroom (behoefte en werving & selectie)
  • Doorstroom (ontwikkelingsbehoefte, talentmanagement, vitaliteitsbeleid, zoals: talentontwikkeling, teamontwikkeling, uitval voorkomen/beperken bij Burn Out en Bore out, personal coaching, loopbaancoaching)
  • Uitstroom (reorganisatie, ontslag, outplacement)

Door actief en tijdig organisatie-ontwikkeling af te stemmen op de gewenste personeelsontwikkeling wordt de groei van een organisatie sterk gestimuleerd.

Persoonlijke aanpak

Wij zien de mens in de organisatie als een van de belangrijkste bronnen voor het succes van de organisatie. Onze persoonlijke aanpak ervaart u door onze betrokkenheid, ons enthousiasme en door het maatwerk dat wij leveren. Als klein bureau kunnen wij dit leveren door ons grote netwerk van professionals. Dus heeft u een vraag op HR gebied, dan kunt u die met een gerust hart bij ons neerleggen. Wij onderzoeken en adviseren wat de beste aanpak is, en voeren dat desgewenst voor u uit. Dit scheelt u veel tijd die u aan uw kernactiviteiten kunt besteden.

Birkman: zelfassessment in relatie tot werk-mogelijkheden

Ik ondersteun organisaties succesvol bij hun strategische personeelsontwikkeling.  Ik ben ervan overtuigd dat de ontwikkeling en groei van een organisatie sterk gestimuleerd wordt door de juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment. Als fundament voor personeelsontwikkeling adviseer ik de Birkman, deze zelfonderzoek-tool is in 16 talen verkrijgbaar (gelukkig ook in het Nederlands).

 

Personeelsontwikkeling, fundament voor succes

Organisatie en medewerker = goud?!

Ik ben ervan overtuigd dat als u zicht heeft op de talenten van uw medewerkers, het goud voor het oprapen ligt. U heeft goud in uw organisatie, wat doet u ermee!

Ik en mijn samenwerkingspartners zorgen dat organisaties en hun medewerkers gezamenlijk succesvol kunnen zijn.

Kent u als medewerker uw talenten?

Kent u als medewerker uw talenten en dan bedoel ik niet wat u best goed kunt. Maar waar kunt u in excelleren. Waar heeft u talent voor, wat kunt u verder ontwikkelen? Wij gaan niet alleen uit van competenties, waar u vaardig in bent, maar van uw WERKelijke talenten. Meer informatie? neem contact op, ik vertel u er graag meer over.

Onderneem actie!

Wilt u meer weten over onze HR support? Zoekt u een stevig personeelsinformatie-fundament ten aanzien van uzelf of uw medewerkers? Of nog specifieker: welke outplacementtrajecten bieden wij? neem dan contact op. Ik informeer u graag!

Wenneke Ong, 5 maart 2017.