Is dat nu echt nodig zo’n kennismakingsgesprek, ik wil gewoon starten!

Net zoals veel andere bureaus starten wij eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het succes van een traject hangt namelijk zeker af van het bewust kiezen voor elkaar. Want als een van de partijen het niet ziet zitten met de ander, tja dan is naar onze mening het traject bij voorbaat gedoemd te mislukken.

Wat wil je van mij weten?

Wat wil jij van het bureau waarvoor je gaat kiezen weten? Ben je je daarvan bewust? De klik moet er zijn. Dat is natuurlijk gevoelsmatig. Maar alleen de klik is niet voldoende want het is een zakelijk traject. Je kiest tenslotte met je hoofd EN je hart. Dus welke vragen ga je stellen. Wat wil jij dat het bureau van je weet, dus: wat ga jij over jezelf vertellen? Wat moet het bureau van je weten?

Vind je het belangrijk dat wij:

  • met minimaal Noloc Erkende Loopbaanprofessionals werken? En Wenneke een Register Loopbaanprofessional CMI-C is?
  • natuurlijk heel vertrouwd zijn met tools als: Kernkwaliteiten, Inspiratiespel, Drijfveren en met veel onlinetesten.
  • daarnaast hebben gekozen voor professionele onderzoektools als het Birkman Persoonlijkheidsonderzoek, KernTalentenmethodiek en Jobfeed (betaald vacaturezoeksysteem).
  • gedreven zijn in ons werk maar het leven eromheen pas echt belangrijk vinden!
  • Niet de gebruikelijke paden volgen, bijvoorbeeld ten aanzien van solliciteren! Kijk wat iedereen doet en vind je eigen weg!

Dan zit je alvast heel goed. Maar wat wil je nog meer weten? Hoe jouw loopbaancoachings-, outplacement- of personal coachingstraject eruit ziet! Er zijn zoveel bouwstenen voor een traject! In het gesprek lichten wij de bouwstenen toe en schetsen zo jouw traject, jouw pad naar je doel. Bijna altijd gaat een cliënt in spé de deur uit met de opmerking: ik kan niet wachten om te beginnen!

Want als het pad zichtbaar is gemaakt, dan pas kun je het bewandelen!

Wil je met ons kennis maken? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!