WEER BALANS IN UW LEVEN?

WLO kan u helpen om uw leven weer terug op de rails te zetten, met onder andere personal coaching, vitaliteitsbevordering en bewust vitaal coaching. Hierin kunnen wij bogen op een jarenlang track record.

  1. Home
  2.  » 
  3. Life
  4.  » De juiste balans

De juiste balans

Vitaliteit heeft alles met de juiste balans te maken. Privé en Werk. Stilstaan en Bewegen. Uw binnen- en buitenkant.  Daarom richten wij ons als vitaliteitscoach op de verschillende facetten van die samen vitaliteit vormen.

In goede handen

WLO heeft 3000+ mensen gecoacht in meer dan 30 jaar

Focus op talent

Door luisteren, vragen en reflecteren ontginnen wij uw talenten

Ontdek nieuwe horizons

Verwacht energie, inspiratie en vrijheid na ons traject

Krachtige tools

Werken met erkende tools die hun kracht hebben bewezen
” WLO denkt en vraagt buiten de gebaande paden. Daardoor ben ik met WLO echt nieuwe dingen gaan ontdekken over mijzelf. Wat een energie krijg ik daarvan!”
“Ik kan WLO aanbevelen omdat ze de moeilijke zaken die ook aan bod komen ontspannen en  humoristisch benaderen. Op die manier zag ik er niet tegenop om dat onvermijdelijke aan te gaan.”
Zoekt u een partner voor loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling?

Voel u vrij om een gratis oriëntatiegesprek te boeken. Of neem de proef op de som en doe de test!

Waarom een coach inschakelen?

Vitaliteit komt niet zomaar aanwaaien, daar dient u actief mee bezig zijn. Vaak geeft uw lichaam of uw omgeving signalen wanneer uw vitaliteit onder druk staat.

Moeheid, futloosheid, snel prikkelbaar, slecht kunnen slapen, moeite met concentreren, het zijn allemaal signalen die kunnen duiden op een gebrek aan vitaliteit.

Als vitaliteitscoach helpen wij u uw vitaliteit weer terug te geven. Met aandacht voor de balans tussen inspanning, ontspanning, uitdaging en rust.

Bewust vitaal coaching

WLO heeft een vitaliteitscoaching traject ontwikkeld gebaseerd op de FLOW-theorie, de cirkels van Invloed en Betrokkenheid (Covey) en de Vitaliteitspiramide (Sonnevelt).  In actie (kunnen) komen na uitvoerig stil te hebben gestaan bij…

In de workshop Bewust Vitaal (Balans in werk & privé) wordt u ondergedompeld in de wereld van vitaliteit, innerlijke rust en ordening, positiviteit en energie. Deze workshop wordt gegeven in groepen van 5 tot 10 personen.

Bekijk het WLO Vitaliteitsprogramma
Alles over Bewust Vitaal, ons online programma, de individuele aanpak en de groepsworkshop Bewust Stilstaan. Duur, prijzen en inhoud van onze programma’s.

Vitaliteitscoach met ervaring in Burn Out situaties

Een Burn Out is vaak het eindstation van een lang proces van terugnemende vitaliteit. Eén van de belangrijkste doelen van een vitaliteitscoach is dan ook om een Burn Out te voorkomen. WLO heeft in de loop der jaren al bij vele mensen de onvermijdelijk lijkende Burn Out kunnen voorkomen.

Tijdig, langzaam, maar zeker het roer om gooien is dan vaak de beste tactiek waarin wij u begeleiden.

Maar wat als die Burn Out zich al heeft aangediend? Ook dan kan WLO u helpen om uw leven weer terug op de vitaliteitsrails te zetten, ook daarin kunnen wij bogen op een jarenlang track record.

Vitaliteit en Bore Out

Een Bore Out lijkt minder dramatisch en acuut dan een Burn Out. Toch heeft het een minstens zo nefaste impact op uw vitaliteit. Ook hier geldt dat het voorkomen van een Bore Out de eerste prioriteit heeft. Vele symptomen kunnen duiden op een Bore Out situatie.

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 09114899

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: