PERSONAL COACHING

Arnhem
Zoekt u een personal coach in de omgeving Arnhem?

WLO biedt professionele coaching op het scheidingsvlak van werk en privé. Vanuit onze vestiging in Oosterbeek begeleiden wij vele cliënten uit de regio Arnhem bij een grote variëteit aan persoonlijke uitdagingen die zowel in de professionele als de privésfeer op uw pad komen.

 

 

Persoonlijke coaching – Helemaal gericht op uw persoonlijke situatie en behoeften

Het spreekt welhaast voor zich, maar toch benadrukken we het nog eens: Personal coaching is bij ons echt 100% persoonlijk.

Ieder mens is verschillend en hoewel de problemen en uitdagingen vaak universeel zijn, zijn de oplossingen dat niet.

De aanpak in ons coaching traject wordt toegespitst op die zaken die u raken en motiveren.

Wij zijn al vele jaren actief in de regio Arnhem, maar ook ver daarbuiten.

Niet 1 maar meerdere personal coaches in de regio Arnhem

WLO werkt samen met diverse life en loopbaan coaches in de omgeving van Arnhem. Dat is handig wanneer uw traject door verschillende coaches wordt begeleidt, uw personal coach bevindt zich dan altijd in uw directe omgeving.

Deze coaches en partners van WLO zijn allemaal zelfstandige life en loopbaan coaches met een eigen praktijk en gespecialiseerd in hun eigen disciplines.
Bekijk hier het overzicht van onze personal coaches

Werkwijze Personal Coach

Alles begint met een vrijblijvende kennismaking in ons kantoor in Oosterbeek. Op basis van dat gesprek wordt een plan van aanpak opgemaakt waarin precies wordt aangegeven welke thema’s aan bod komen en hoe uw coaching traject eruit ziet.

U vindt een overzicht van het aantal gesprekken, het doel en de duur van het traject, de inzet van tools en technieken en natuurlijk het totale kostenplaatje.

Klaar voor een kennismaking in Arnhem – Oosterbeek?
Tijd voor uzelf, uw ambities en uw leven. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.
Direct contact opnemen met WLO life coaching

Contactgegevens

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 – 2051636

M. 06 – 50600570

E. info@wloworkandlife.nl