PERSONAL COACH

Nijmegen
Zoekt u een personal coach in de omgeving Nijmegen?
Al meer dan 15 jaren is Wenneke Ong van WLO Work & Life actief in de wereld van life en personal coaching.Met een team van 8 zelfstandige partners wordt een grote waaier aan personal coaching trajecten begeleidt, soms met de nadruk op meer carrière-matige zaken, soms op puur persoonlijke zaken en vaak op allebei.

Landelijk werkend – met de nadruk op regio Nijmegen – Arnhem

WLO is werkzaam voor vele bedrijven en organisaties in Nederland, vaak op het gebied van loopbaancoaching ,outplacement en life coaching / executive coaching.

De regio Nijmegen – Arnhem blijft echter belangrijk, afstanden spelen nu eenmaal een rol. Bovendien zijn we perfect gesitueerd om cliënten in deze regio te ontvangen.

De meeste gesprekken en coaching sessies vinden plaats in onze rustige locatie in Oosterbeek die optimaal bereikbaar is via auto, trein en bus.

Helder in aanpak en kosten

Elk personal coaching traject is verschillend. Maatwerk is dus standaard. Toch willen we op voorhand al zoveel mogelijk duidelijkheid bieden hoe het coaching traject gaat verlopen.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangt u een gedetailleerd plan van aanpak waarin u een opgave vindt van het aantal gesprekken, de thema’s en de duur en doel van het personal coaching traject. Ook vindt u een opgave van de totale kosten.

Wij maken graag kennis met u
Tijd voor uzelf, uw ambities en uw leven. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO life coaching

Contactgegevens

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 – 2051636

M. 06 – 50600570

E. info@wloworkandlife.nl