” Door een reorganisatie kwam mijn functie als manager te vervallen. De alternatieven maakten mij niet gelukkig. Wat nu? Een vriendin, die goede ervaringen had met WLO, gaf de tip om met Wenneke kennis te maken. Haar aanpak was in eerste instantie zakelijk. Nadat ik zelf aangegeven had niet meer te willen blijven, was er ruimte voor verwerking. Wenneke weet goed waar jij als persoon behoefte aan hebt en gaat verder op het moment dat daar ruimte voor is. Na 10 prachtige gesprekken, het maken van een test en het uitvoeren van opdrachten thuis, wist ik waar ik stond en wat ik wilde en heb ik de stap gezet om voor mijzelf te beginnen. Wenneke is een vakvrouw, ze weet waar ze het over heeft, ze is eerlijk en open en gaf mij het vertrouwen dat je aan kan wat op je pad komt. De fase die ik heb doorgemaakt was misschien geen fijne tijd, maar mede dankzij Wenneke wel een van de meest waardevolle ervaringen uit mijn leven. Inmiddels heb ik mijn eerste opdracht als zelfstandige afgerond. Ik wil nog lang doorgaan op deze manier. “