Marijke van Heusden

Loopbaancoach en Stewardess

Tijdens mijn loopbaan als loopbaancoach, stewardess en moeder van twee opgroeiende kinderen heb ik ervaren dat mensen een schat aan mogelijkheden in zich hebben. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om deze verborgen schat aan te boren bij mijn cliënten. Zoals mijn collega, Wenneke Ong, het ook wel schatgraven noemt in het magazine “For You”. We blijven namelijk net zo lang graven totdat die mooie schat aan talenten, inspiratie en motivatie naar boven komt. De schat die jou weer energie geeft in jouw zoektocht naar de juiste baan.

Een CV dat werkt!

Momenteel heb ik me specifiek gericht op het CV dat werk! Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik zie dat het de cliënten zoveel meer oplevert. Het maken van een persoonlijk CV is voor veel mensen een worsteling. De eerste indruk is namelijk cruciaal. Is je CV niet optimaal, dan wordt de sollicitatiebrief niet gelezen. Het is dus van groot belang dat je talenten en geschiktheid op een aansprekende manier in je CV staan. Binnen 6 seconden besluit een werkgever namelijk of dit het CV is dat bij je past. En hoe jammer is het als de baan goed bij je past, maar je wordt afgewezen op basis van je CV.

Een persoonlijk CV loopbaantraject

Aan de hand van drie gesprekken maak ik een persoonlijk CV voor jou. In die drie gesprekken ga ik “schatgraven” naar je talenten en motivatie. Dit is tegelijk een goede voorbereiding en oefening voor het sollicitatiegesprek. Daarbij krijg je ook tips voor je Linkedin-profiel, want een CV en Linkedin matchen met elkaar.

Inhoud van dit praktische traject:

  • drie gesprekken
  • Digitale Loopbaantest
  • passend CV (inclusief foto en lay out)
  • thuisopdrachten

Jouw investering: € 545,00 excl. BTW.