(ONLINE) TOOLS & TESTEN

WLO beschikt over een professionele toolkit waarmee we elk traject kunnen ondersteunen.

Ontdek uw mindtype

 

Doe de gratis test!

Naam Email adres

Toolkit

 

Natuurlijk heeft u recht op professionele testen. Wij hebben daarom geïnvesteerd in tools en testen die u waarschijnlijk bij een groter bureau verwacht.

De juiste testen en tools ondersteunen het traject. We kunnen veel tijd besteden aan: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik. Met de juiste tools bespaart u tijd op een professionele wijze. Op de vraag: Waar bent u goed in? Wat vindt u leuk? zal de ene vol vuur kunnen antwoorden. Een introvert of bescheiden persoon kan reageren met veel meer terughoudendheid. Een objectief instrument als de Birkman of het Talentenpaspoort is dan onmisbaar.

Onderzoeksinstrumenten, testen, methodieken en oefeningen die ingezet kunnen worden:

  • e-HRM toolkit van IXLY. Van Loopbaanscan tot Agile Mindset Assessment tot Arbeidsmarktkansen-inventarisatie. Voor organisaties: Wij kunnen al deze tools aanbieden aan uw medewerkers. De interpretatie en het terugkoppelen van de testresultaten dat kunt u helemaal aan ons overlaten. Wij volgen de vereiste opleidingen en nieuwste ontwikkelingen, zodat onze kennis up-to-date blijft. Wilt u de beschikking hebben over een uitgebreide e-HRM toolkit en uw HR-afdeling ontlasten, dan zijn wij de partner die u zoekt! Wij vertellen u graag alles over deze toolkit en hoe wij daarbij uw organisatie kunnen ondersteunen.
  • Werkplezierspel, Keuzespel, Inspiratiespel, Bezielingsprofiel (Peter Gerrickens e.a.)
  • Huiswerkopdrachten: autobiografie, persoonlijke eigenschappen, energiegevers/-vreters, etc. etc.

 

 

Certificatie opleiding Talentenpaspoort

Bent u coach, HR-adviseur of leidinggevende en bent u op zoek naar een professionele talentscan? Wilt u dat in uw organisatie talentmanagement gestructureerd wordt aangepakt? En wilt u ook zicht kunnen geven op talenten, zonder beperkingen van lijstjes of opsommingen? Ik certificeer in 1,5  intensieve dagen om te werken met deze professionele tool.

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: