OUTPLACEMENT BUREAU

  1. Home
  2.  » Outplacement bureau

outplacement bureau met kennis van zaken

WLO

 

Sinds de oprichting van WLO in 2000 hebben wij al vele outplacementtrajecten begeleid. In de loop der jaren is het begrip outplacement uitgegroeid tot een volwaardige toolbox met kansen en mogelijkheden.

Vandaag de dag biedt outplacement voor werknemers en werkgevers in elke fase van de persoonlijke en bedrijfsontwikkeling een oplossing. Als outplacementbureau zijn wij niet alleen meegegroeid met die ontwikkeling, we hebben ook altijd zelf nieuwe initiatieven ontplooid om werknemers een nieuw groeipad te bieden.

Hoe maken we als outplacementbureau het verschil?

Dat is onze dagelijkse uitdaging. Outplacement is immers nooit een vaste oplossing voor een standaard situatie. Elke werknemer is verschillend en ook de specifieke situatie waarom outplacement wordt ingezet verschilt vaak.

Onze uitdaging ligt erin om voor iedere werknemer de meest optimale toegevoegde waarde te bieden die hem of haar op een nieuw carrière-pad brengt. Dat wil niet zeggen dat we telkens opnieuw het wiel moeten uitvinden, we zijn een perfect geoutilleerd outplacementbureau dat in elke fase van het outplacementtraject de juiste begeleiding kan bieden.

Bekijk onze outplacement aanpak

Outplacement: individueel of groepsgewijs?

Kan dat eigenlijk, een outplacementtraject in groepsvorm aanbieden? Dat lijkt op gespannen voet te staan met het maatwerk dat wij altijd bieden. Niets is minder waar, in onze praktijk als outplacementbureau blijft u als individuele werknemer centraal staan.

Wij zien echter dat soms een individuele aanpak in combinatie met groepssessies een extra meerwaarde kan bieden, afhankelijk weer van uw eigen situatie en uitdagingen. Outplacement is een breed begrip waarin vele technieken en disciplines kunnen worden toegepast, wij stemmen die altijd af op uw persoonlijke behoefte.

Lees meer over wat outplacement eigenlijk inhoudt

Duidelijk in duur en kosten van outplacement

Wij houden van duidelijkheid. Op voorhand bepalen wij in overleg met werknemer en/of werkgever de duur van het outplacementtraject. Over de kosten van het outplacementtraject zijn wij al net zo duidelijk, u vindt op deze website zelfs een prijsoverzicht van de verschillende outplacementopties.

Bekijk de kosten van outplacement

Outplacementbureau sterk in de regio

WLO werkt landelijk maar is wel sterk ingebed in de eigen regio rondom Arnhem en Nijmegen en de provincie Gelderland. Vanuit praktisch oogpunt is de nabijheid van regionale klanten en onze locaties een pluspunt. Ook werken we regelmatig voor landelijk opererende bedrijven die juist outplacementbureaus zoeken in de omgeving van hun werknemer(s).

Lees meer over outplacement in Gelderland

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Bent u werkgever of werknemer en bent u voornemens om een outplacementtraject in te gaan? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO Outplacementbureau

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: