KOSTEN OUTPLACEMENT

Bij de kosten van outplacement gaan we vanzelfsprekend uit van uw transitievergoeding. Wat wilt en kunt u investeren?

  1. Home
  2.  » 
  3. Outplacement bureau
  4.  » Kosten outplacement
Outplacement

Outplacement kosten in kaart

Soms krijgen medewerkers boven op de transitievergoeding een vergoeding voor outplacement van hun werkgever. De een heeft een compleet outplacementtraject nodig, de ander wil alleen ondersteuning bij een deel van het traject. In de afgelopen jaren hebben cliënten bij WLO  geïnvesteerd in outplacement, variërend van € 2.500,00 (exclusief BTW) tot een veelvoud hiervan. Ook voor u is een outplacementtraject, passend bij uw wensen en het beschikbare budget!

WLO outplacementbureau biedt zowel individuele outplacementtrajecten als groepstrajecten. De kosten van outplacement zijn afhankelijk van verschillende factoren: de duur van het traject, de invulling van elk traject, individueel of deels in groep, etc.

Hier geven we een overzicht van de prijzen van onze succesvolle outplacement trajecten. Vanzelfsprekend blijven  individuele maattrajecten mogelijk.

 

Kosten Outplacement traject Individueel

Wanneer gekozen wordt voor een 100% individueel outplacementtraject worden de kosten bepaald door wat er specifiek nodig is en de duur van het traject. Wij bieden zowel kortlopende als langlopende outplacementtrajecten aan, ook weer afhankelijk van de persoonlijke situatie en behoeften.

Individueel outplacement FOCUS 3 maanden
Een kort en compleet outplacementtraject. Inclusief Birkman zelfonderzoek, Talentenonderzoek en CV-update. Vooral bestemd voor mensen die versneld de stappen willen en kunnen zetten.

Kosten outplacement FOCUS 3 maanden individueel: € 3.550,-

Individueel outplacement traject 6 maanden
De meest gekozen looptijd van een outplacementtraject. Het betreft een zeer uitgebreid traject waarbij alle aspecten aan bod komen zowel wat betreft uw eigen persoonlijke beleving en ambities als actiegerichte stappen richting de arbeidsmarkt. Overweegt u bij voorbeeld een switch naar een andere functie of ander werkveld dan is het belangrijk om zorgvuldig te onderzoeken welke andere mogelijkheden er zijn.

Kosten outplacement traject 6 maanden individueel: € 5.550,-

Individueel outplacement traject 9 of 12 maanden
Afhankelijk van de persoonlijke situatie kan een langer traject van 9 of 12 maanden nodig zijn. Dit speelt vaak wanneer er een grotere afstand tot de arbeidsmarkt is of wanneer een langdurige ziekte of uitval in de vorige dienstbetrekking heeft plaatsgevonden.

Kosten outplacement traject 9 maanden individueel: € 7.550,-

Kosten outplacement traject 12 maanden individueel: € 9.550,-

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Kosten Outplacement Groepstraject

Een groepstraject bij outplacement, kan dat? Ja, dat kan, sterker nog, achteraf waardeert men deze groepssessies bijzonder positief. Ook een groepstraject blijft overigens uitgaan van een persoonlijke benadering. Binnen een WLO groepstraject van 6 maanden zijn er naast de maandelijkse groepsbijeenkomsten, ook 3 individuele sessies opgenomen.  De groepen zijn klein (4 tot 8 personen). De outplacement groep blijkt vaak het eerste netwerk na de vorige functie, een netwerk vol met steun en motivatie, de ideale opstap naar een nieuwe werksituatie.

Ook de groepstrajecten zijn in verschillende traject-duren beschikbaar.

 

Groepstraject outplacement 6 maanden
Combinatie van individuele en groepssessies. 6 groepsdagen en 3 individuele sessies. Het betreft een compleet outplacementtraject met uitgebreid Talentenonderzoek, een LoopbaanScan en vele andere professionele tools en begeleiding. Buiten de bijeenkomsten is er contact mogelijk per email, telefoon of Skype.

Kosten outplacement groepstraject 6 maanden:   € 3.950,-

 

Groepstraject outplacement 12 maanden
Dit betreft een “in company” outplacement traject waarbij de groep bestaat uit personen vanuit dezelfde werkgever. Vaak betreft het hier outplacement als gevolg van een reorganisatie van de bedrijfsvoering.

Kosten outplacement groepstraject 12 maanden:  € 6.750,- (in company)

Alle prijzen per persoon zijn exclusief BTW

Individuele maattrajecten Outplacement op aanvraag

Natuurlijk bieden wij ook outplacementtrajecten die helemaal zijn toegesneden op specifieke behoeften of vragen. Na een vrijblijvend intakegesprek ontvangt u dan een offerte op maat.

Kosten Outplacement Werkgever

Hoe zit het met de kosten van outplacement voor u als werkgever? Zijn deze aftrekbaar van de belastingen of van de transitievergoeding? We hebben de zaken voor u op een rijtje gezet.

Bekijk hoe de kosten van outplacement kunnen worden afgetrokken door de werkgever

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Bent u werkgever of werknemer en bent u voornemens om een outplacementtraject in te gaan? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO Outplacementbureau

 

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: