OUTPLACEMENT

Arnhem
  1. Home
  2.  » 
  3. Outplacement bureau
  4.  » Outplacement Arnhem
Outplacement in Arnhem? WLO Outplacement

Bent u als werkgever op zoek naar een outplacementbureau in Arnhem dat uw werknemer(s) op een professionele en authentieke wijze naar een nieuwe werkkring begeleid? Dan maken wij graag kennis met u in een persoonlijk gesprek.

Datzelfde geldt wanneer u als werknemer, wellicht na een recent ontslag, zelf het initiatief wilt nemen om een nieuwe wending aan uw carrière te geven.

Thuis in Arnhem en omstreken.

WLO is al meer dan 15 jaar gevestigd in Arnhem en omgeving, de afgelopen jaren in Arnhem centrum, sinds oktober 2016 in Oosterbeek. Wij kennen de arbeidsmarkt rondom Arnhem als geen ander, bovendien is de vestiging van een outplacementbureau in de directe nabijheid van onze cliënten een praktisch pluspunt. U kunt onze sessielocatie snel en makkelijk bereiken.

Een van de meest ervaren outplacementbureaus in Arnhem

WLO is al meer dan 15 jaar actief als Arnhems outplacementbureau. Oprichtster Wenneke Ong heeft bovendien al meer dan 20 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding. Er zijn weinig outplacementbureaus die kunnen bogen op een dergelijke ervaring.

Belangrijker dan die ervaring is echter dat we altijd zijn meegegroeid met de tijd en de verwachtingen van werknemers en werkgevers. Outplacement is immers een discipline die volledig gericht is op het ontdekken en matchen van aanleg en potentie gericht op het werk van morgen.

Een WLO Outplacement traject is veel meer dan leren solliciteren.

Samengevat:

  • Rouwverwerking: de situatie die geleid heeft tot Outplacement persoonlijk afronden. Niet pamperen maar Vitaal weer verder.
  • Onderzoeks- en inventarisatiefase. Persoonlijke gesprekken met relevante professionele tools: uitgebreid KernTalentenonderzoek methodiek Krekels, Birkman persoonlijkheidsonderzoek, IXLY Loopbaanscan en vele andere
  • Arbeidsmarktbenadering. Netwerken. Schriftelijke en mondelinge presentatie inclusief Social Media.
  • Succes vieren!

Welkom in ons kantoor in Oosterbeek

Vanaf oktober 2016 is WLO outplacement gevestigd in Villa Klein Dreijen aan de Stationsweg te Oosterbeek, net buiten de stadsgrens van Arnhem. Het voordeel van deze prachtige locatie is de rust en ruimte die in Arnhem ontbrak. Bovendien is er meer dan voldoende parkeerplaats beschikbaar en het NS station Oosterbeek is op 1 minuut loopafstand gelegen. Ideaal!

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Bent u werkgever of werknemer en bent u voornemens om een outplacementtraject in te gaan? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO Outplacementbureau

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 09114899

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: