OUTPLACEMENT

Gelderland

 

WLO begeleidt al meer dan 15 jaar outplacement trajecten in Gelderland. Vanuit de vestiging in Oosterbeek zijn we centraal gelegen in de driehoek Arnhem, Nijmegen en Veenendaal.

  1. Home
  2.  » 
  3. Outplacement bureau
  4.  » Outplacement Gelderland

Landelijk werkend

Outplacement trajecten

Het spreekt voor zich dat de bulk van onze opdrachtgevers, werkgevers of werknemers afkomstig zijn uit de provincie Gelderland. Toch is WLO een landelijk werkend outplacementbureau, maar natuurlijk speelt afstand altijd een rol vanwege de individuele en groepssessies die normaliter plaatsvinden op een vestiging in Gelderland.

Bedrijvigheid en outplacement in Gelderland, gaat dat samen? 

Gelderland is een van de meest bedrijvige provincies in ons land. Uit een onderzoek van juli 2016 blijkt dat Gelderland de hoogste groei in bedrijvigheid in Nederland op haar conto mag schrijven en ook de grootste groei in startende bedrijven laat zien.

Onterecht wordt vaak gedacht dat outplacement automatisch het resultaat is van een reorganisatie. Dat is zeker niet het geval, vele outplacement opdrachten hebben betrekking op specifieke functies of 1 of enkele medewerkers. Dat zien we in Gelderland ook gebeuren.

Het is zelfs zo dat in een actieve en bruisende economie vaker een beroep op een outplacementbureau gedaan moet worden dan in een inactieve economie. Vergeet niet dat outplacement zich niet richt op de baan die u achterlaat, maar de carriere die voor u ligt. In die zin is het een zegen dat de bedrijvigheid in Gelderland zo sterk groeit.

De Gelderse roots van WLO

WLO is vele jaren gevestigd geweest in het centrum van Arnhem. In 2016 is gekozen voor een locatie net buiten Arnhem in Oosterbeek. Het spreekt voor zich dat wij vaak gevraagd worden voor outplacement trajecten in Arnhem en de directe omgeving.

Lees meer over outplacement in Arnhem

Maar het begon allemaal in Nijmegen

WLO is ooit opgericht na de ervaring van Wenneke Ong als loopbaanadviseur eind jaren ’90 bij het UMC St Radboud in Nijmegen. De leerervaringen van die tijd stonden aan de wieg van het huidige bedrijf.

Ondertussen is er natuurlijk veel veranderd, zowel wat betreft de verwachtingen van de werkgevers en werknemers met betrekking tot het vervullen van een functie. Ondertussen wordt WLO nog vaak ingezet voor outplacement trajecten vanuit de zuidoosterlijke hoek van Gelderland.

Lees meer over outplacement in Nijmegen

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u werkgever of werknemer en bent u voornemens om een outplacementtraject in te gaan? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO Outplacementbureau

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: