OUTPLACEMENT

Nijmegen
  1. Home
  2.  » 
  3. Outplacement bureau
  4.  » Outplacement Nijmegen
Outplacement Nijmegen en omgeving

Nijmegen is tegelijkertijd de oudste stad van Nederland alsook een van de bruisendste steden van ons land. WLO outplacement heeft veel te danken aan Nijmegen. Vele cliënten zijn afkomstig uit Nijmegen en WLO oprichtster Wenneke Ong heeft jaren als loopbaanbegeleider gewerkt bij het UMC St Radboud.

 

Outplacement direct in de regio Nijmegen

Vanuit onze vestiging in Oosterbeek kunnen wij u een perfecte outplacement begeleiding bieden direct in de regio waar wellicht uw nieuwe carrièrekansen liggen.

WLO kent de arbeidsmarktkansen binnen de regio Nijmegen – Arnhem als geen ander. Met meer dan 15 jaar ervaring als zelfstandig outplacementbureau weten wij hoe wij u als werknemer vanuit uw kennis, kunde, passie en ambitie kunnen begeleiden naar een nieuwe carrière.

Individuele en groepstrajecten Outplacement

WLO biedt zowel volledig individuele outplacementtrajecten als groepstrajecten. Wanneer u kiest voor een groepstraject betekent dit, net als bij een individueel traject,  dat wij uw individuele krachten en kansen centraal stellen.

De extra meerwaarde van een groepstraject kan er juist in liggen dat u sneller en duidelijker die innerlijke krachten leert onderkennen. Bovendien leert u van de input en ervaringen van de andere groepsleden. De groepen blijven overigens klein (meestal 4 – 8 personen).

Kosten Outplacement Nijmegen

 

WLO is graag helder over de kosten van de aangeboden outplacement trajecten. Hoewel WLO sterk is in Gelderland en de regio Arnhem – Nijmegen in het bijzonder hanteren wij dezelfde tarieven voor alle onze cliënten en opdrachtgevers. De werkzaamheden blijven voor ons immers dezelfde.

Bekijk hier de kosten van outplacement

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Bent u werkgever of werknemer en bent u voornemens om een outplacementtraject in te gaan? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO Outplacementbureau

 

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: