REFERENTIES

  1. Home
  2.  » 
  3. Over WLO
  4.  » Referenties
Referenties

Wat anderen zeggen

“Ik heb mijn drive weer gevonden”

In mijn coachingstraject heb ik Wenneke leren kennen als een warm en toegankelijk iemand waarin ik vertrouwen heb. In een aantal coachingsgesprekken en met behulp van de KernTalentenAnalyse heeft zij mij feilloos gewezen op mijn sterke en minder sterke karaktereigenschappen en talenten.
Dit gaf mij extra zelfvertrouwen en de mogelijkheid mijn drive te(her) ontdekken om de juiste stappen in mijn vervolgcarriere te realiseren. Wenneke bedankt!

– Marc –  Finance Professional

“Nieuwe kansen”

Nadat ik door een reorganisatie op een zijspoor werd gezet, heeft Wenneke mij de spiegel voorgehouden en met niet aflatend enthousiasme mijn zelfvertrouwen de boost gegeven die ik op dat moment nodig had. Ik werk nog steeds met veel plezier, maar durf ook vooruit te kijken en nieuwe kansen te grijpen.

– Jeroen – Docent Middelbaar Onderwijs

“Wenneke heeft mij een spiegel voorgehouden”

Met de coaching van WLO heb ik inzicht gekregen in de patronen die ik in jaren had opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was ……ver van mezelf en doodmoe. De vinger werd op de zere plek gelegd en een spiegel voorgehouden. Het kon ook anders! Dat inzicht heb ik nu gekregen. Verandering kost tijd, maar ik voel me weer zelfverzekerd en heb genoeg handvatten om die verandering in te zetten!

– Ellis – Zorg & Welzijn

“Moed om weer op zoek te gaan”

Verplicht naar een outplacement-traject. Pfff, daar had ik écht geen zin in. Maar Wenneke heeft me zó plezierig ontvangen en geholpen, dat ik er nog steeds met een prima gevoel aan terug denk. Ze is meelevend, helder, vriendelijk, doortastend maar toch menselijk en geeft je weer de moed om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

– Taeke –  Docent Basisonderwijs

“Always a pleasure”

Wenneke has accompanied me during my study and job choice. She is the best coach I have met so far. With lots of humour and passion for her work, it is always a pleasure talking to her.

– Graciella _ Treasury

“Prettig confronterend met een gezonde dosis lef!”

Ik ken Wenneke privé, maar dat weerhoudt haar niet om mij altijd te inspireren en enthousiasmeren om het beste uit werk en leven te halen. Prettig confronterend, heel warm en lief persoon, en een gezonde dosis lef en ambitie! Wenneke is voor mij een groot voorbeeld hoe om te gaan met mijn werk, en een wandelend bewijs dat wanneer je doet waar je van houdt, je geen dag hoeft te ‘werken’!

– Babs – Marketeer

“Wenneke richt zich op wat je nu nodig hebt”

Tijdens mijn coachingstraject heb ik Wenneke ervaren  als iemand die weet wat je nodig hebt om weer aan het werk te komen. Ze kan  iemand “lezen” doordat ze goed kan luisteren, intuïtief coacht en  opmerkzaam is. Omstandigheden die voor mij op dat moment belangrijk waren.  Bovendien kan ze zich goed in je situatie inleven en is ze oprecht  geïnteresseerd in wat je beweegt. Wat haar ook typeert is dat ze niet zelfzuchtig is en er veel voor doet om je verder te helpen. Ze kijkt verder  dan de regels en richt zich op datgene wat jij nu nodig hebt.

Kortom:  kwaliteiten die mij een boost en het zelfvertrouwen hebben gegeven om weer aan  het werk te zijn.

Ik kan Wenneke  aanbevelen omdat ze de moeilijke zaken die ook aan bod komen ontspannen en  humoristisch benadert. Op die manier zag ik er niet tegenop om dat onvermijdelijke aan te gaan.
Aan het eind van de gesprekken was ik  vaak geïnspireerd door haar ideeën en adviezen wat me weer energie gaf.

– A.G. – 57 jaar

“Wenneke gaf mij het vertrouwen dat je aan kunt wat op je pad komt”

Door een reorganisatie kwam mijn functie als manager te vervallen. De alternatieven maakten mij niet gelukkig. Wat nu? Een vriendin, die goede ervaringen had met WLO, gaf de tip om met Wenneke kennis te maken. Haar aanpak was in eerste instantie zakelijk. Nadat ik zelf aangegeven had niet meer te willen blijven, was er ruimte voor verwerking. Wenneke weet goed waar jij als persoon behoefte aan hebt en gaat verder op het moment dat daar ruimte voor is. Na 10 prachtige gesprekken, het maken van een test en het uitvoeren van opdrachten thuis, wist ik waar ik stond en wat ik wilde en heb ik de stap gezet om voor mijzelf te beginnen. Wenneke is een vakvrouw, ze weet waar ze het over heeft, ze is eerlijk en open en gaf mij het vertrouwen dat je aan kan wat op je pad komt. De fase die ik heb doorgemaakt was misschien geen fijne tijd, maar mede dankzij Wenneke wel een van de meest waardevolle ervaringen uit mijn leven. Inmiddels heb ik mijn eerste opdracht als zelfstandige afgerond. Ik wil nog lang doorgaan op deze manier.

– Manon –  HBO Manager HRM

“Wenneke versterkte mijn zelfvertrouwen”

Van de industriële/commerciële sector naar de dienstverlenende sector!

Wenneke slaagde er snel in om mijn drive te ontdekken en te ondersteunen. Als 59-jarige, onvrijwillig werkloos geworden. Wenneke versterkte mijn zelfvertrouwen. Na 3 maanden samenwerking nieuwe job gevonden op mijn ervaringsniveau. Na twee jaar zelfs promotie gemaakt. Na reorganisatie en bereiken 65-jarige leeftijd toch door de organisatie gevraagd om bijna een jaar extra te blijven! Wenneke bedankt!

– Gerard – HBO

“Zeer open, direct en humorvol”

Ik heb als opdrachtgever al heel wat medewerkers naar Wenneke gestuurd. De redenen hiervoor waren van uiteenlopende aard, supervisie, loopbaanontwikkeling en loopbaanoriëntatie. De relatie met Wenneke is altijd zeer open, direct en humorvol. De resultaten van de trajecten zijn altijd waardevol gebleken en iedereen was altijd zeer tevreden over haar begeleiding.

-Manager Zorgcentrum (Personeelsbeleid)

“Persoonlijk en deskundig”

Mijn individuele loopbaantraject bij Wenneke heb ik als inspirerend en waardevol ervaren. Met recht kan ik zeggen dat Wenneke een kanjer is in haar vak! In een ontspannen sfeer kreeg ik op persoonlijke en deskundige wijze advies bij mijn loopbaanvraag. Inmiddels heb ik weloverwogen een volgende stap in mijn loopbaan gezet.

– Jose – WO niveau 29 jaar

“Spiritueel en toch niet zweverig”

Heel erg bedankt Wenneke, ik heb veel aan je coaching gehad. Spiritueel en toch niet zweverig. Gewoon heel duidelijk!

– Willem – HBO zorgsector

“Advies op maat”

Wenneke heeft in een advies op maat in 3 gesprekken voor mij inzichtelijk gemaakt wat mijn vaardigheden en interesses zijn. Ze heeft laten zien hoe ik die effectief kan inzetten bij sollicitaties binnen en vooral ook buiten mijn werkveld. Mede hierdoor heb ik een andere prachtige baan bemachtigd.

– Dirk Jan – HBO Specialist Uitvoering Regelingen

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 09114899

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: