Erik de Haar

(Loopbaan) coach
 
  1. Home
  2.  » 
  3. Over WLO
  4.  » 
  5. WLO team
  6.  » Erik de Haar
WLO TEAM
 

Aandacht, eerlijk, met warmte en respect

Mijn manier van werken is resultaatgericht zonder voorbij te gaan aan emoties als rouw en verwerking. Wanneer wij in gesprek zijn is mijn focus 100% gericht op uw situatie. Ik leid u terug naar uw (oorspronkelijke) kracht en (verborgen) talent en zo werken we naar nieuw perspectief.

Luisteren, samen analyseren, inzicht geven en planmatig begeleiden dat is kenmerkend voor mijn aanpak.

Ik kan niet anders dan werken vanuit mijn hart en inzetten wat ervaring, kennis en kunde mij in het leven heeft gegeven. Dat is met goede professionele tools en een op de persoon aangepaste wijze aanboren van talent en potentieel.

” De aandacht geven die iemand nodig heeft, zeggen wat gezegd moet worden, maar altijd met warmte en respect”

 

Professionaliteit

Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik hoofdzakelijk opgedaan in de studies Pedagogiek en Trajectbegeleiding, vele jaren werken in de Jeugdhulpverlening, 8 jaar bij het arbeidsintegratiebedrijf van de sociale werkvoorziening en 10 jaar als Zelfstandig Coach-Consultant. Mijn insteek is over het algemeen om kort, intensief, krachtig en effectief te coachen naar een punt van waaruit u “het” zelf verder kunt. Na verloop van tijd weer “opfrissen” behoort tot de mogelijkheden waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Wenneke: ” Erik is een samenwerkingspartner van het 1e uur. Door zijn deskundigheid vertrouw ik al 10 jaar clienten aan hem toe. Van samenwerking naar WLO-collega’s was voor mij dan ook een logische stap. Van serieuze afstemming naar brainstormen naar voluit lachen, zo kennen wij elkaar!

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: