Linda Ederveen

Online Coach | Management Assistente
  1. Home
  2.  » 
  3. Over WLO
  4.  » 
  5. WLO team
  6.  » Linda Ederveen
WLO TEAM

Betrokken en ondersteunend met persoonlijke aandacht

Als u kiest voor WLO gaan we elkaar zeker (online) ontmoeten. Binnen WLO ben ik inhoudelijk actief: op basis van WLO jobsearch uitkomsten zoek ik actief mee naar passende vacatures en ben ik coach bij het WLO online Bewust Vitaal traject. Daarnaast zorg ik dat alles op rolletjes loopt van “uitnodigingen voor het Talentenpaspoort” tot aan het regelen van workshops en trainingen.

Mijn ervaring als management-assistente heb ik o.a. opgedaan bij het toenmalige gerenommeerde Schoevers Instituut. Hier was ik het eerste aanspreekpunt voor docenten en studenten. Zorgvuldigheid, betrokkenheid, persoonlijke aandacht, groei, balans in werk en privé kenmerken mij. Ik zie er naar uit om u te ontmoeten!

Wenneke: “Linda is de spin in het WLO-web. Heerlijk dat ze aan een half woord genoeg heeft en meedenkt en meedoet! Haar betrokkenheid ervaren cliënten als deskundig en ondersteunend. Haar kritische houding, maar altijd met warmte en humor vind ik zo’n support!”

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: