Wenneke Ong

Register Loopbaanprofessional en Talentencoach
 
Home » Over WLO » WLO team » Wenneke Ong
WLO TEAM
 

Een gedreven levensgenieter

Zen is mijn Oosterse kant:
vanuit mijn hart leven, mijn energie bewust inzetten voor mezelf en anderen, zeggen wat ik zie en voel, verbonden zijn, rust geven en last but not least: Family first.

Zakelijk is mijn Westerse kant:
resultaatgericht, niet pamperen, doen wat nodig is, kiezen voor kwaliteitskenmerken (Noloc, RL, Talentenpaspoort, Birkman)

WLO staat voor mijn Chinese naam: Wen Lan Ong.

Onze overtuiging: als er zicht is op de talenten in een organisatie, ligt het goud voor het oprapen. Onze focus op Talenten is altijd de rode draad, zowel bij Loopbaanvraagstukken, Outplacement, als bij personal coaching bij Burn Out en Bore Out.

In de afgelopen 25 jaar heb ik vele afdelingen en organisaties begeleid. Ik ben als interimmer betrokken geweest bij een grote reorganisatie (>100 fte). Ik heb > 2000 medewerkers gecoacht, individueel en in groepen, met hele diverse vragen van zakelijk tot zeer persoonlijk. Dit werk doe ik met hart & ziel. Dat betekent niet dat ik er ben, ik blijf me altijd actief verder ontwikkelen.

Wat mij kenmerkt:

levensgenieter, gelukkig met mijn (Chinese) roots en dankbaar voor het heden. I love my life & work en ik gun u dat ook van harte!

Professionaliteit

In 2000 heb ik WLO Work and Life opgericht, na een loopbaan als o.a. HRM Beleidsadviseur en Loopbaanadviseur in het Academisch Ziekenhuis St Radboud. Mijn startpunt is HBO Personeel & Arbeid geweest. Ik ben nieuwsgierig en leergierig; een ‘leven lang leren’ vind ik daarom vanzelfsprekend. Mijn kennis en werkervaring deel ik met collega’s, cliënten en opdrachtgevers. Ik heb de volgende registratie en certificeringen behaald:

  • certificering Register Loopbaanprofessional CMI-C. De schriftelijke en mondelinge toetsing wordt elke drie jaar herhaald. De commissie onder leiding van een hoogleraar uit ons vakgebied toetst de vakmatige en persoonlijke ontwikkeling.
  • registratie  NOLOC Erkend Loopbaanprofessional. Registratie door Noloc, de beroepsvereniging.
  • certificering Talentenpaspoort coach.
  • certificering Birkman Advanced Professional.
  • certificering KernTalentenAnalist.
  • certificering train-the-trainer Kernkwaliteiten.

 

 

 

 

WLO Work and Life

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

Teruggebeld worden door een coach?

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u terug