Wenneke Ong

Personal Coach, Opleider Talentenpaspoort NOLOC Erkend Loopbaanprofessional
 
Home » Over WLO » WLO team » Wenneke Ong
WLO TEAM
 

Een gedreven levensgenieter

Zen is mijn Oosterse kant:
vanuit mijn hart leven, mijn energie bewust inzetten voor mezelf en anderen, zeggen wat ik zie en voel, verbonden zijn, rust geven en last but not least: Family first.

Zakelijk is mijn Westerse kant:
resultaatgericht, niet pamperen, doen wat nodig is, kiezen voor kwaliteitskenmerken (NOLOC, Talentenpaspoort, Birkman)

WLO staat voor mijn Chinese naam: Wen Lan Ong. Maar ook voor Work Life Opportunities. 

Onze overtuiging: als er zicht is op de talenten in een organisatie, ligt het goud voor het oprapen. Onze focus op Talenten is altijd de rode draad, zowel bij Loopbaanvraagstukken, Outplacement, als bij personal coaching bij Burn Out en Bore Out.

In de afgelopen 25 jaar heb ik vele afdelingen en organisaties begeleid. Ik ben als interimmer betrokken geweest bij een grote reorganisatie (>100 fte). Ik heb > 2000 medewerkers gecoacht, individueel en in groepen, met hele diverse vragen van zakelijk tot zeer persoonlijk. Dit werk doe ik met hart & ziel. Dat betekent niet dat ik er ben, ik blijf me altijd actief verder ontwikkelen.

Wat mij kenmerkt:

levensgenieter, gelukkig met mijn (Chinese) roots en dankbaar voor het heden. I love my life & work en ik gun u dat ook van harte!

Professionaliteit

In 2000 heb ik WLO Work and Life opgericht, na een loopbaan als o.a. HRM Beleidsadviseur en Loopbaanadviseur in het Academisch Ziekenhuis St Radboud. Mijn startpunt was HBO Personeel & Arbeid. Ik ben nieuwsgierig en leergierig; een ‘leven lang leren’ is voor mij inspirerend en vanzelfsprekend. Mijn kennis en werkervaring deel ik met collega’s, cliënten en opdrachtgevers. Ik heb vele registraties en certificeringen behaald, de belangrijkste zijn:

  • certificering Register Loopbaanprofessional CMI-C. van 2001-2020. De schriftelijke en pittige mondelinge toetsing wordt elke drie jaar herhaald. De commissie onder leiding van een hoogleraar uit ons vakgebied toetst de vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. Doordat NOLOC en CMI hebben besloten tot 1 gezamenlijk NOLOC keurmerk, zonder mondelinge toetsing, heb ik deze certificering na 19 jaar beëindigd.
  • registratie  NOLOC Erkend Loopbaanprofessional. Registratie door Noloc, de beroepsvereniging.
  • certificering Talentenpaspoort coach. Ik ben 1 van de twee opleiders in Nederland.
  • certificering Birkman Advanced Professional.
  • certificering KernTalentenAnalist.
  • certificering train-the-trainer Kernkwaliteiten.

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

Teruggebeld worden door een coach?

Vul dan uw gegevens in