AAN?

De zomervakantie is voorbij. Iedereen gaat weer AAN, zoals die ene commercial laat zien. AAN het werk, AAN de studie, AAN het solliciteren. AAN staat voor mij ook voor ‘met energie, met plezier, zin hebben om’. Als je AAN het werk bent en je moet je er naar toe slepen. Je kijkt reikhalzend uit naar de vrijdag of op zondag begint de spanning toe te nemen, dan sta je eigenlijk niet AAN dan is het een soort waakvlammetje. Wil je voluit leven en werken, blijf er dan niet alleen over praten, kom in actie. Maak een afspraak, er zijn genoeg coaches in Nederland die je willen ondersteunen om stappen in zicht te krijgen die nu al mogelijk zijn om uit deze situatie te komen.  Als je terugkijkt op het afgelopen jaar, welke gebeurtenissen in je werk en privé brengen een glimlach te voorschijn. Waarvoor ben je dankbaar, waarop ben je trots? En als er niets tevoorschijn komt dat met werk te maken heeft, waarom ben jij dan de beste persoon om daar te blijven? Waarom blijf je op deze plek? Is dat echt nergens anders te krijgen? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek . Kom uit je hoofd, stop met malen, herijk je pad!

Hoofd én Hart!

Ik coach professionals om vanuit Hart en Hoofd (emotionele en rationele talenten) te leven, en dus ook te werken. Zeker bij een Burn Out of Bore Out kan dat zeker confronterend zijn. Ik beloof je: Je gaat ervaren hoe verrijkend het is om compleet de regie over jouw (werk)leven weer terug te krijgen.
Mijn locatie, Villa Klein Dreijen, leent zich perfect ervoor om tot rust te komen, om uit de ratrace te stappen en jezelf te beschouwen. Rust en ruimte voor reflectie en ontwikkeling.

Persoonlijke aanpak voor de medewerker en de organisatie.

Ik zie de mens in de organisatie als de belangrijkste bron voor het succes van de organisatie. Mijn persoonlijke aanpak ervaart u door mijn betrokkenheid, mijn deskundigheid en het maatwerk dat ik kan bieden. Als klein bureau kan ik dit leveren door mijn grote netwerk van deskundigen. Dus heeft u een vraag op HR gebied, dan kunt u die met een gerust hart bij mij neerleggen. Ik onderzoek en adviseer vervolgens wat de beste aanpak is, dat scheelt u veel tijd die u aan uw kernactiviteiten kunt besteden.

Onderneem actie!

Wilt u meer weten over mijn aanbod ten aanzien van Loopbaanbeleid, Talentontwikkeling en Work & Life-coaching? Neem contact op. Ik informeer u graag persoonlijk!

Hartelijke groet, Wenneke Ong, 19 september 2017.