CHRIS ZWERVER

Liefde Relatie Sexcoach & Coaching bij kanker
 
SAMENWERKING
 
Liefde, relaties en seks zijn gevoelige thema’s.Heb je er problemen mee en blijf je ermee rondlopen dan ben je beslist niet de enige. Veel stellen die van elkaar houden zien de intimiteit na een aantal jaren verdwijnen. Het ontbreken hiervan kan een relatie onder druk zetten. Bij mij kan je onderzoeken hoe je liefde, intimiteit en lust samen kan laten gaan in je relatie. Of waarom het niet wil lukken in de liefde.Ik coach ook mensen die met kanker te maken hebben. Ik heb me aangesloten bij Coaching rondom kanker, een team van professionals met maar één doel: optimale ondersteuning van mensen met kanker en hun naasten.

Een stukje achtergrond…

Er zijn momenten in je leven dat er dingen gebeuren die belangrijk zijn voor hoe je leven verder gaat. Toen ik voor het eerst met Wenneke Ong kennis maakte vond ik in haar een inspirerende professional waar ik veel vertrouwen in had. Zij zou mij zeker verder kunnen brengen. Wat ik niet kon voorvoelen was hoezeer zij mij in beweging zou zetten. Tot op de dag van vandaag. Wenneke raakte mij op een manier waar ik niet omheen kon. Met scherpte en met humor. Met ruimte voor emotie en hele persoonlijke gesprekken. Zo begon ik een aantal jaren geleden mijn eigen coachingspraktijk en werk ik nu met Wenneke samen.

 

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: