LISELOT VAN EGMOND

Lot for Life
 
SAMENWERKING

Ben jij ambitieus maar kun je door alle keuzes in het leven het juiste pad niet meer zien? Word je al gek van de woorden ‘het juiste pad’?
Twijfel je of je op zoek moet naar je passie? Of kun je niet kiezen tussen al die dingen waar je hart sneller van gaat kloppen?
Wil je veel maar loop je er tegenaan dat je het nu meteen wilt?
Terwijl je eigenlijk ook wel weet dat het zo niet werkt.
Ben je bang om stil te staan of de boot te missen?
Voel je dat je meer wilt, dat er meer is, dat er meer inzit, maar heb je geen flauw benul waar je dat ‘meer’ dan zoeken moet?
Wil je dichterbij jezelf komen en vanuit je hart keuzes leren maken maar merk je dat je hoofd er telkens tussen zit? 

Voor wie

Dan ben ik de coach voor jou.
Omdat ik zelf inmiddels een paar stappen verder sta maar nog niet ben vergeten hoe het is om in jouw schoenen te staan loop ik graag een stuk met je mee.
Als je mij kiest als coach dan ben ik er helemaal voor jou.
Tijdens onze sessies zorg ik voor een veilige ruimte waar alles mag zijn. Ik ben eerlijk en hou graag spiegels voor maar altijd vanuit warmte en met humor als het kan. 

Ik hou ervan om met de juiste vragen en goed onderzochte informatie, ervoor te zorgen dat de oplossing vanuit jezelf komt. Ik ben er niet om je precies te vertellen wat je moet doen, wel om ervoor te zorgen dat je met je eigen inzichten de regie over je eigen leven in handen neemt. 

Werkwijze

Ik geloof dat je beter kunt bouwen op je talenten, dan verbeteren waar je niet goed in bent.
Ik ben gespecialiseerd in gedragsverandering en stress en burn-out coaching. Ook voor stressmanagement en burn-out preventie ben ik inzetbaar. 

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 09114899

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: