MARIJKE VAN HEUSDEN

NOLOC Loopbaancoach, Vitaliteitscoach
 
SAMENWERKING
 

Even voorstellen

Ik ben Marijke van Heusden en werk al een aantal jaren, met veel plezier, samen met Wenneke Ong. Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben geboren in Arnhem en na vele omzwervingen over de hele wereld geland in Oosterbeek. Hier woon ik nu alweer 15 jaar.
Ik kan ontzettend genieten van de natuur, bossen, rust en ruimte in Oosterbeek.
Bewegen in deze natuur is voor mij enorm belangrijk. Regelmatig hardlopen, bootcampen, yoga buiten en soms een duik in het koude water. Het geeft mij voldoening en ik laad weer op als ik buiten ben. De hectiek van de dag laat ik los.

Hardlopen, yoga of behoefte hebben aan een duik in het ijskoude water is niet noodzakelijk om met mij een coaching traject te starten. Het gaat om de beweging in combinatie met de coaching. Vaak geeft het buiten in beweging zijn al rust en ontspanning. Dit wil ik graag aan je meegeven. De coaching is altijd buiten en wordt naar behoefte aangepast en langzaam opgebouwd. Letterlijk en figuurlijk kom je weer in beweging en in balans.

Mensen die mij kennen beschrijven mij als iemand die betrokken is, nadenkt over wat passend is, spontaan, enthousiast, leergierig, sportief en betrouwbaar.  

Achtergrond

Naast coaching ben ik deeltijd actief als stewardess bij de KLM en een aantal uren in de week als yoga docent. Vliegen is leuk, maar na een aantal jaren wilde ik meer. Begonnen met een deeltijd opleiding HRM naast het vliegen. Afgerond en na meerdere opleidingen gestart als zelfstandig coach. De combinatie vliegen, zelfstandig coach en docent in de outdoor yoga is voor mij een mooie balans. Van mijn hobby’s heb ik mijn beroep mogen maken.

Kernwaarden in mijn coaching

Als coach ben ik onderscheidend in de zin dat ik mensen door middel van bewegen en oefeningen in de buitenlucht hun eigen kracht weer laat voelen en dat ze van daaruit weten wat ze willen en vooral hoe ze het willen. Dit maakt zelfbewust en weerbaar. Elementen die enorm bijdragen aan een duurzaam herstel van bijvoorbeeld overspannenheid en burn-out. Maar ook om weer meer in balans te komen. Loopbaanvragen helder te krijgen. Frisse lucht, zon en wind maken dat je letterlijk en figuurlijk de lucht weer gaat voelen stromen.

Mijn motto is dan ook

Een verandering vindt niet alleen plaats in je hoofd maar voel je en doe je!

 

Een persoonlijk CV loopbaantraject

Aan de hand van drie gesprekken maak ik een persoonlijk CV voor jou. In die drie gesprekken ga ik “schatgraven” naar je talenten en motivatie. Dit is tegelijk een goede voorbereiding en oefening voor het sollicitatiegesprek. Daarbij krijg je ook tips voor je Linkedin-profiel, want een CV en Linkedin matchen met elkaar.

Inhoud van dit praktische traject

  • drie gesprekken
  • Digitale Loopbaantest
  • passend CV (inclusief foto en lay out)
  • thuisopdrachten

Jouw investering: € 545,00 excl. BTW.

 

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: