SANNE WISSELINK

coach Millennials
 
SAMENWERKING
 
Welke keuzes heb jij te maken?

Rond je 20e en 30e sta je vaak voor een aantal grote keuzes. Keuzes die een groot gedeelte van je leven bepalen. Ga je voor een huisje, boompje, beestje? Of krijg je daar juist de kriebels van. Ga je liever voor een mooie carrière of wil je gaan reizen en/of studeren. Misschien wil je alles wel, al is het om het even uit te proberen, maar hoe dan? En dan zit je ook nog met verwachtingen van jezelf en van je omgeving. Hoe kun je dan de juiste keuzes maken. Lastig man!

Wie ben ik?

Ik ben Sanne Wisselink, 30 jaar en woon in Lichtenvoorde. Omdat Lichtenvoorde (Achterhoek) niet heel centraal ligt werk ik ook via skype. Maar je bent ook van harte welkom bij mij thuis in Lichtenvoorde. Daar woon ik samen met mijn vriend Tjerk en mijn zoontje Deen van een jaar oud. Ik ben graag in beweging en dat doe ik door af en toe te voetballen, survivallen of te hardlopen. In de weekenden borrel ik graag met vrienden en houd ik ervan om zo veel mogelijk nieuwe dingen te leren.

Stap1 coaching

Ik wil als typische dertiger alles uit het leven halen wat er inzit en ik wist dat er iets moest veranderen. Maar wat? Voor mij is dat Stap1 coaching geworden. Als Toegepast Psycholoog weet ik hoe lastig het kan zijn om keuzes te maken. Vaak heb je dan iemand nodig die je bij de hand neemt. Ik kan diegene voor jou zijn. Tijdens mijn studie heb ik geleerd om met de juiste gesprekstechnieken mensen aan het denken te zetten en om tot de kern van een probleemsituatie te komen. Dus een probleem dat voor jou misschien heel groot en onoverzichtelijk lijkt, maak ik tastbaar en duidelijk voor je.

 

Voor wie

Mijn aanpak werkt perfect bij Millennials, degene die En uitdaging En zingeving En gelijkwaardigheid en….wil. Degene die door alle keuzemogelijkheden het overzicht dreigt te verliezen en stilstand wil voorkomen.

Werkwijze

De eerste stap naar meer duidelijkheid. 

Je gaat in je werk en je privé keuzes maken waar jij blij van wordt. Door:

  • Praktische opdrachten en gesprekken (online en/of offline)
  • Nieuwe inzichten over jezelf
  • Open en nuchtere 1 op 1 coaching
  • Een plan van aanpak op maat
  • Een stok achter de deur

“Elke stap is er één!” 

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 09114899

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: