Selwyn Strijker

Helderheid

Mijn naam is Selwyn Strijker. Zoals iedereen beschik ook ik over een paar onmiskenbare eigenschappen die maken wie ik ben. Die luiden als volgt: Een ongebreidelde levensenergie, makkelijke verwerker van grote hoeveelheden menseninformatie, een intelligente luisteraar en een enthousiaste heldermaker.

Mijn beroepsmatige achtergrond ligt in de bancaire – en vastgoedwereld. Al jaren coach ik – off the grid en meer of minder informeel – mensen die op de één of andere manier vinden dat ze niet verder komen/niet snel genoeg verder komen/vastlopen. Je begrijpt wat ik bedoel. Fan-tas-tisch om mensen te helpen zichzelf helderheid te geven en oprechte zekerheid van zichzelf.

Tegenwoordig is dit alles wat ik doe. Je kunt bij me terecht als organisatie waar men het gevoel heeft dat ingesleten patronen verdere groei van het bedrijf in de weg staan. Of waar simpelweg te weinig energie, bezieling en toewijding in het bedrijf zit. Waar helder gemaakt moet worden waar de problemen zitten en waar hulp nodig is om het vliegwiel weer op volle toeren te laten draaien.

Verdubbeling van energie

De combinatie met WLO Work and Life is een letterlijke verdubbeling van energie! U zult verbaast staan wat wij met díe energie bereiken!

Het enige dat resteert: Bel ons!