Is het voor u tijd voor een switch? Het valt mij op dat ik steeds vaker in een outplacementtraject hoor: “ik sta ook open voor een complete switch!”

Talenten
Heeft u uw mogelijkheden zorgvuldig in kaart gebracht? Weet u wat uw competenties zijn maar vooral wat uw talenten zijn! Uw competenties zijn uw vaardigheden waar u zich al mee bewezen heeft. Dat betekent niet dat dit het is! Wat zijn uw latente talenten? Als u openstaat voor een switch dan is het belangrijk dat u zich bewust wordt van uw talenten, uw patronen, uw keuzes. Als u dat helder heeft kunt u ervoor kiezen het gebaande pad te verlaten. En kunt u gaan doen wat u in deze fase van uw leven werkelijk wilt.

Pas op de plaats maken, het loopbaanpad herijken en de koers (opnieuw) bepalen is voor sommigen een luxe en voor anderen een vanzelfsprekendheid. Investeert u hierin tijd en aandacht? Veranderingen en reorganisaties volgen elkaar snel op, onbewust kunt u op een pad zijn meegegaan dat niet langer bij u past. Misschien is het nu wel tijd voor u om pas op de plaats te maken.

U zoekt een praktische aanpak en u bent bereid om de diepte in te gaan (ik hoor regelmatig: “we gaan toch niet zweven he?!”), durft te reflecteren, wilt open benaderd worden. U neemt als professional of managementlid uw verantwoordelijkheid, niet alleen voor uw organisatie, uw mensen, uw taken maar vooral ook voor uzelf. Als u de regie in handen wilt houden, uw eigen koers wilt blijven bepalen bij: Outplacement, Life- en Loopbaancoaching en Vitaliteit. KLIK voor CONTACT