Vitaliteit

 

vitaliteitscoach tegen burn out en bore out

Wanneer voelde u zich voor het laatst vitaal, bruisend, energiek?

Hoe voelt u zich op dit moment?  Vitaal, moe, ver over uw grenzen heen… of al richting een Burn Out of Bore Out
Of staat u daar nauwelijks bij stil, gaat u gewoon door: de schouders eronder, een tandje erbij?

Zijn er al langer signalen als:

  • slecht slapen
  • moe zijn bij het wakker worden
  • concentratieverlies
  • kort lontje
  • weinig meer de moeite waard vinden
  • geen boek meer kunnen lezen
  • niet meer kunnen ophouden met Social Media

Bent u te moe om zelf in actie te komen?

Her- en erken uw eigen signalen! Leer zorgen voor uzelf. Het is mogelijk om van (bijna) Burn Out naar Balans & Vitaliteit te gaan.

Doel is om tijdig het tij te keren en handvatten te verkrijgen voor de toekomst. Bewust aandacht geven aan dat wat er nodig is voor uw vitaliteit! De inzichten en werkwijzen van o.a. Stephen Covey, Elisabeth Kübler-Ross, Albert Sonnevelt en anderen hebben wij geïntegreerd in onze aanpak.

WLO ondersteunt teams, organisatie-onderdelen en individuen met het bewust omgaan van hun vitaliteit om zo een Bore Out of Burn Out te voorkomen

Het complete WLO Vitaliteitsprogramma: Bewust Vitaal omvat de volgende onderdelen:

  • 28-daags Digitaal programma Bewust Vitaal
  • Individueel of groepstraject Bewust Vitaal

28-daags Digitaal programma Bewust Vitaal  € 149,00 excl. BTW p.p.

Een digitaal programma samengesteld op basis van de theorieën van Covey, Sonnevelt, Csikszentmihalyi e.a. en de praktische ervaringen in de WLO praktijk. Aan de hand van eenvoudige opdrachten (met animaties en geluidopnames) wordt gedurende 28 dagen een patroon ontwikkeld om bewust aandacht te geven aan jouw vitaliteit. Dit programma kunt u helemaal zelfstandig doorlopen in uw eigen tijd en tempo. Het is zo beknopt en eenvoudig mogelijk gehouden zodat ook mensen die al uitgevallen zijn het kunnen volgen. Wilt u toch dat een coach u hierin begeleidt dan regelen we dat voor u. De investering bedraagt dan € 299,00 excl. BTW p.p.

Individuele begeleiding van Burn Out naar Bewust Vitaal

Dit betreft een maatwerktraject, het kostenplaatje wordt opgemaakt na het intakegesprek. Wij kunnen u een compleet aanbod doen van gesprekken en oefeningen. Dit kan zowel binnen als buiten in de prachtige omgeving rond Oosterbeek plaatsvinden. Uitgangspunt is altijd u en uw talenten. Om uw talenten in kaart te brengen zetten wij het Talentenpaspoort in, zo wordt duidelijk waarop u uw energie onder andere bent kwijtgeraakt en wat u nodig heeft om energie op te bouwen. U hoeft het niet alleen te doen, neem contact op.

Workshop Bewust Vitaal (groepsgrootte: 4 – 8) € 595,00 excl. BTW p.p.

Samen met anderen bewust stilstaan en in kaart brengen wat u nodig heeft om vitaal te zijn en te blijven. Er wordt gewerkt aan de hand van de Vitaliteitspiramide (Albert Sonnevelt), cirkels van invloed en betrokkenheid (Stephan S. Covey), willen versus moeten, energiegevers en energievreters, etc. Voor deelname en data neem contact met ons op, wij informeren u graag.