HERSTELLEN VAN EEN BURN OUT

 

Burn out herstel

 

Wanneer u te maken heeft met een Burn Out ligt de weg naar herstel niet altijd voor de hand. Er moet immers drastisch ingegrepen worden in uw dagelijkse leven. In vele gevallen heeft uw lichaam al ingegrepen en bent u niet meer in staat om uw werk te kunnen uitvoeren.

Veel mensen met een Burn Out komen dan ook thuis te zitten met diverse lichamelijke klachten. Dat is een zware periode die ook het begin van herstel kan zijn.

Rust als startpunt

Herstel van een Burn Out begint idealiter vanuit een rustpunt. Het is praktisch vaak ook niet mogelijk om met een Burn Out professioneel werkzaam te blijven.

Maar hoe verkrijgt u de rust die u toekomt? En hoe creëert u zelf de rust in uw hoofd, want thuis op de bank zitten wil nog niet zeggen dat uw lichaam uitrust.

WLO biedt specifieke coaching gericht op het creëren van innerlijke rust.

Meer balans en structuur in uw leven

Uw Burn Out was er niet voor niets. De weg die u bewandelde was niet de juiste voor uw lichaam en geest, daarom moet er wat veranderen. Maar hoe doe je dat? WLO biedt vanuit haar vitaliteitscoaching antwoorden op die vraag.

Een nieuwe balans is nodig en deze wordt vaak bereikt door meer structuur in uw leven te creëren.

Herstellen van een Burn Out door minder perfect te willen zijn

Perfectionisme is vaak een katalysator voor een Burn Out. Het is ook iets dat in de weg staat voor uw herstel. U moet leren om minder perfect in het leven te willen staan. Dat is geen makkelijke opgave, maar onze vitaliteitsprogramma’s helpen u daar veel bij.

Herstellen doe je niet alleen

Herstellen van een Burn Out is geen eenzaam proces. U hoeft er niet alleen voor te staan. Het inschakelen van professionele hulp is zondermeer een aanrader.

Daarnaast is het belangrijk om in contact te blijven staan met familie en vrienden ook al heeft u daar wellicht minder zin in. Het is bewezen dat sociale interactie het herstelproces na een Burn Out enorm bevorderen.

Voorkomen van een Burn Out

WLO heeft veel ervaring in het voorkomen van Burn Out door tijdig de juiste begeleiding te geven.

Voorkomen van een burnout

 

Het WLO Vitaliteitsprogramma


Alles over Bewust Vitaal, ons individuele Bewust Bewegen programma en de groepsworkshop Bewust Stilstaan. Duur, prijzen en inhoud van onze programma’s.

Alles over Bewust Vitaal

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 09114899

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: