Wil jij fluitend naar je werk?

Maak jezelf dan prioriteit.

Velen hebben nog vakantie, maar ik ben alweer begonnen. De eerste gesprekken hebben alweer plaatsgevonden. A. die kennis kwam maken en wilde weten wat onze coachingstrajecten nu inhouden. F. die een personal coachingstraject wil en wilde zien of er een klik is met mij ­čÖé D. die nu aan haar traject echt begon en zo’n zin had om te starten. Ik ben wel langzaam begonnen, met een paar extra vrije uurtjes er tussen door vanwege de zon die zo enthousiast aanwezig was. Vandaag is er geen zon. Na alle warme dagen geeft de koelte rust.

Wat ga jij na de zomerperiode doen? Heerlijk opgeladen weer aan het werk? Of zie je er tegenop? Of sta je er niet zo bij stil, je begint gewoon weer.. Wat heb jij nodig om ook na de vakantie fluitend naar je werk te gaan. Ik houd van mijn werk en weer aan het werk gaan is nooit iets waar ik tegen aan hik. Hoe ik dit heb bereikt? Door regelmatig te reflecteren en mijzelf prioriteit te maken. Bewust stil te staan bij wat ik wil en of ik dan wel nog steeds op het juiste pad ben. Dus niet: in de waan van alledag blijven doorhollen. Niet denken: er is overal wat, je kunt niet alles hebben. Wel: wat zijn mijn wensen, wat is mogelijk, welke stappen kan ik wel zetten! Neem jezelf serieus en maak jezelf prioriteit.

Fluitend naar je werk, het is mogelijk!

In je eigen tijd en tempo.

WLO ON-LINE Loopbaantraject

Wij bieden vanzelfsprekend ook on-line trajecten aan. Trajecten die je in je eigen tijd en tempo kunt doen, bijvoorbeeld het WLO on-line loopbaantraject. Afstand tot ons bureau speelt geen rol meer. En ons contact, want je hoeft het niet helemaal zelf te doen als je dat niet wilt, verloopt dan via telefoon, Facetime of SKYPE. Op basis van onze ervaring hebben we natuurlijk professionele tools als Loopbaanscan, Baansuggesties en Talentenpaspoort ingebouwd. Je krijgt er 1 SKYPE/Facetime gesprek, standaard bij. In dit gesprek koppelen wij zorgvuldig het Talentenpaspoort terug. Je kunt het verder op eigen houtje doen, of je voegt gesprekken naar wens toe of….net wat bij jouw situatie past. Belangrijk is dat jij het doel bereikt wat┬á je met het on-line traject voor ogen hebt. Wij informeren je graag verder en denken met je mee. Bij voorbeeld welke stappen je nu al kunt doen! Denk met mij mee!

De eigenwijze succesvolle man (manager/professional)

De eigenwijze succesvolle man die het eens gekozen pad voelt knellen is bij mij aan het juiste adres. En ook de ambitieuze introverte man coach ik. Ben je zo druk dat je soms niet eens meer weet wat je allemaal denkt, je bent alleen nog maar in actie? Betrap je jezelf op de gedachte: ik weet niet meer hoe lang ik dit volhoud. Kon ik maar even uit deze hectiek zijn. Door mijn aanpak:
*maak jij bewust periodiek pas op de plaats om als mens zichtbaar te blijven;
*voorkom jij een Burn of Bore out;
*werk jij aan je eigen duurzame inzetbaarheid;
*vergroot jij je zelfmanagement-kracht.

En natuurlijk zijn eigen-wijze bijzondere VROUWEN ook van harte welkom!

Persoonlijke aanpak voor de medewerker en de organisatie.

Ik zie de mens in de organisatie als de belangrijkste bron voor het succes van de organisatie. Mijn persoonlijke aanpak ervaar je door mijn betrokkenheid, mijn deskundigheid en het maatwerk dat ik kan bieden. Als klein bureau kan ik dit leveren door mijn grote netwerk van deskundigen. Dus heb je een vraag op HR gebied, dan kun je die met een gerust hart bij mij neerleggen. Ik onderzoek en adviseer vervolgens wat de beste aanpak is, dat scheelt je veel tijd die jij aan jouw kernactiviteiten kunt besteden.

Onderneem actie!

Wil je meer weten over ons aanbod ten aanzien van Loopbaanbeleid, Talentontwikkeling en Work & Life-coaching? Stel je vraag via ons contact-formulier. We nemen dan zsm contact met je op.

Hartelijke groet, Wenneke Ong, 14-08-2018