Tijd voor actie

Maak jezelf prioriteit.

De zomerperiode komt eraan. “Het is druk”, hoor ik links en rechts van medewerkers. “Ik moet nog echt veel doen en ik ga over drie weken al met vakantie”. “Ik werk in de avonden door, anders kan ik niet rustig met vakantie”. “En daarna, Wenneke, wil ik toch eens een afspraak maken, want ik vind het eigenlijk helemaal niet meer leuk op deze plek.” Het wordt me bijna achteloos verteld. Als ik dan doorvraag blijkt dit gevoel er al een tijd te zijn, maar pas op de plaats maken terwijl je aan het rennen bent is heel lastig. Dus de meeste medewerkers rennen verder. Reden waarom ze geen pas op de plaats maken is o.a. “ik wil wel met een coach gaan praten, maar mijn agenda is nu al vol, wanneer moet ik die afspraken dan inplannen”.

In je eigen tijd en tempo.

WLO ON-LINE Loopbaantraject

En kijk, voor jullie bieden wij nu al diverse online trajecten! Trajecten die je in je eigen tijd en tempo kunt doen, bijvoorbeeld het WLO on-line loopbaantraject. Afstand tot ons bureau speelt geen rol meer. En ons contact, want je hoeft het niet helemaal zelf te doen als je dat niet wilt, verloopt dan via telefoon, Facetime of SKYPE. Op basis van onze ervaring hebben we natuurlijk professionele tools als Loopbaanscan, Baansuggesties en Talentenpaspoort ingebouwd. Je krijgt er 1 SKYPE/Facetime gesprek, standaard bij. In dit gesprek koppelen wij zorgvuldig het Talentenpaspoort terug. Je kunt het verder op eigen houtje doen, of je voegt gesprekken naar wens toe of….net wat bij jouw situatie past. Belangrijk is dat jij het doel bereikt wat  je met het on-line traject voor ogen hebt.

Leiderschap = ook persoonlijk leiderschap = jezelf aansturen. Bepaal je prioriteiten, reflecteer  op je eigen situatie en handelen. Wacht niet af, ook en vooral niet als het om jezelf gaat. Maak jezelf prioriteit en niet pas na de zomervakantie…. Wij informeren je graag verder en denken met je mee. Bij voorbeeld welke stappen je nu al kunt doen! Denk met mij mee!

De eigenwijze succesvolle man (manager/professional)

De eigenwijze succesvolle man die het eens gekozen pad voelt knellen is bij mij aan het juiste adres. En ook de ambitieuze introverte man coach ik. Ben je zo druk dat je soms niet eens meer weet wat je allemaal denkt, je bent alleen nog maar in actie? Betrap je jezelf op de gedachte: ik weet niet meer hoe lang ik dit volhoud. Kon ik maar even uit deze hectiek zijn. Door mijn aanpak:
*maak jij bewust periodiek pas op de plaats om als mens zichtbaar te blijven;
*voorkom jij een Burn of Bore out;
*werk jij aan je eigen duurzame inzetbaarheid;
*vergroot jij je zelfmanagement-kracht.

En natuurlijk zijn eigen-wijze bijzondere VROUWEN ook van harte welkom!

Persoonlijke aanpak voor de medewerker en de organisatie.

Ik zie de mens in de organisatie als de belangrijkste bron voor het succes van de organisatie. Mijn persoonlijke aanpak ervaar je door mijn betrokkenheid, mijn deskundigheid en het maatwerk dat ik kan bieden. Als klein bureau kan ik dit leveren door mijn grote netwerk van deskundigen. Dus heb je een vraag op HR gebied, dan kun je die met een gerust hart bij mij neerleggen. Ik onderzoek en adviseer vervolgens wat de beste aanpak is, dat scheelt je veel tijd die jij aan jouw kernactiviteiten kunt besteden.

Onderneem actie!

Wil je meer weten over ons aanbod ten aanzien van Loopbaanbeleid, Talentontwikkeling en Work & Life-coaching? Stel je vraag via ons contact-formulier. We nemen dan zsm contact met je op.

Hartelijke groet, Wenneke Ong, 21 juni 2018.