LOOPBAAN COACHING

Loopbaancoaching houdt zich bezig met het professioneel begeleiden en coachen in  de ontwikkeling van uw ambities en doelen in uw loopbaan. U en uw persoonlijke ontwikkeling en ambities staan dus centraal.
  1. Home
  2.  » 
  3. Work
  4.  » Loopbaan coaching
Professionele begeleiding

Voor wie?

 

Voor wie niet, zou je kunnen zeggen. Iedereen met de ambitie om het maximale uit zijn of haar loopbaan te halen zou gebaat kunnen zijn met de begeleiding van een loopbaancoach.

Een loopbaancoach helpt u uw persoonlijke doelen te realiseren.

 

In goede handen

WLO heeft 3000+ mensen gecoacht in meer dan 30 jaar

Focus op talent

Door luisteren, vragen en reflecteren ontginnen wij uw talenten

Ontdek nieuwe horizons

Verwacht energie, inspiratie en vrijheid na ons traject

Krachtige tools

Werken met erkende tools die hun kracht hebben bewezen
” WLO denkt en vraagt buiten de gebaande paden. Daardoor ben ik met WLO echt nieuwe dingen gaan ontdekken over mijzelf. Wat een energie krijg ik daarvan!”
“Ik kan WLO aanbevelen omdat ze de moeilijke zaken die ook aan bod komen ontspannen en  humoristisch benaderen. Op die manier zag ik er niet tegenop om dat onvermijdelijke aan te gaan.”
Zoekt u een partner voor loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling?

Voel u vrij om een gratis oriëntatiegesprek te boeken. Of neem de proef op de som en doe de test!

Problemen in het huidige werk?

Vaak zien we dat een bestaand probleem de reden is om loopbaancoaching in te zetten. Dat probleem kan divers zijn: u voelt zich niet meer goed op uw plaats in de huidige functie, u ervaart teveel werkdruk, u mist een helder doel in uw werk, u heeft problemen met andere medewerkers of management of u voelt dat uw werk geen vervulling meer brengt.

Ook problemen met de balans werk/privé komen vaak voor. Een loopbaancoach kan in die gevallen helpen uw koers terug te vinden en u op een nieuw carrière-pad te brengen.

Wij volgen hierbij de fases: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? en Hoe bereik ik dit? Wij vragen door, laten u nieuwe invalshoeken zien en stimuleren om gebaande paden te verlaten. We hebben een breed scala van e-HRM tools tot onze beschikking en gerenommeerde tools als de Birkman en het Talentenpaspoort. Tools worden ingezet ter ondersteuning, ze zijn een middel en niet het doel! Wilt u niet langer meer wachten en uw loopbaantraject starten, maak dan via de digitale agenda op de contactpagina een afspraak.

 

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een Ontwikkeladvies.

Wat kost loopbaancoaching?

De kosten van loopbaancoaching worden vooral bepaald door het aantal benodigde gesprekken en de intensiteit van de begeleiding. Wij houden van duidelijkheid, daarom geven we op deze website al een indicatie van de kosten.

NOLOC Register Loopbaanprofessional 

Loopbaancoaching is een vak. Op zich kan iedereen zich loopbaancoach noemen, het is immers geen beschermd beroep. Gelukkig heeft de branche zelf eigen opleidingen en erkenningen in het leven geroepen. NOLOC is de landelijke vereniging voor loopbaanprofessionals.

Middels een eisenpakket en een schriftelijke toetsing kunnen loopbaancoaches geregistreerd worden door het NOLOC. Zij mogen dan de titel voeren: NOLOC Erkend Loopbaanprofessional.

Het CMI is geaccrediteerd om Loopbaanprofessionals na een mondelinge en schriftelijke toetsing te certificeren tot Register Loopbaanprofessional. De mondelinge toetsing geschiedt door een commissie onder leiding van een hoogleraar uit het vakgebied. De pittige CMI certificering doet een loopbaanprofessional er niet eventjes bij. Van de naar schatting 15.000 loopbaanprofessionals zijn er slechts zo’n 600 CMI gecertificeerd. Bepaalde organisaties kiezen daarom bewust voor CMI gecertificeerde loopbaanprofessionals. In 2020 zijn we tot 1 certificering gekomen als Loopbaanprofessionals. Noloc en CMI zijn samengegaan. Wenneke is vanaf 1997 NOLOC geregistreerd en van 2001 – 2020 CMI Register Loopbaanprofessional CMI-C. Bij het samengaan van NOLOC en CMI heeft Wenneke na 20 jaar bewust gekozen om door te gaan als NOLOC Register Loopbaanprofessional. 

Lees meer over de NOLOC loopbaanadviseur erkenning en CMI
Lees meer over de kwaliteitseisen van het CMI

Zoekt u een loopbaancoach in de omgeving Arnhem – Nijmegen – Apeldoorn?

WLO loopbaancoaching is gevestigd op een prachtige locatie in Oosterbeek, op een steenworp afstand van de binnenstad van Arnhem. Veel van onze klanten komen uit de regio Nijmegen – Arnhem – Apeldoorn, maar als landelijk werkend bureau hebben wij ook cliënten begeleid uit Amsterdam, Rotterdam, Enschede etc. Met ons netwerk van coaches, dat nog steeds wordt uitgebreid, staan wij open voor iedere opdrachtgever. Afstand is altijd te overbruggen, bij voorbeeld met ondersteuning van videobellen.

Lees meer over loopbaancoaching in Arnhem

Lees meer over loopbaancoaching in Nijmegen

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wilt u een nieuwe wending aan uw loopbaan geven? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO Loopbaancoaching

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: