KOSTEN LOOPBAAN COACHING

WLO probeert op voorhand zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen in de kosten van loopbaancoaching. Natuurlijk is er altijd sprake van maatwerk op basis van uw persoonlijke situatie. Hier vindt u een indicatie van de kosten van een compleet traject loopbaancoaching.

  1. Home
  2.  » 
  3. Work
  4.  » 
  5. Loopbaan coaching
  6.  » Kosten loopbaancoaching
Loopbaancoaching

Een indicatie

 

Loopbaancoaching is vooral een kwestie van goed luisteren, analyseren, adviseren en het inzetten van de juiste tools.

De kern van het werk draait rondom de verschillende sessies (voorbereiding, gespreksduur en analyses).

Het aantal sessies is weer afhankelijk van de persoonlijke situatie en ambities en de in te zetten tools en technieken. Het aantal sessies is bepalend voor de kosten.

 

Indicatie kosten Loopbaantraject

Wanneer we uitgaan van een gemiddeld loopbaancoaching traject met inzet van een Loopbaanscan kan dit normaliter in 6 sessies worden afgerond. We gaan dan in op Wie ben ik, Wat kan ik en Wat wil ik met als resultaat een gedegen inzicht in kennis, kunde, ambities en doelen.

Indicatie kosten:  € 1.500,- excl. BTW.

Tools inbegrepen

Wanneer wij een offerte maken voor een loopbaancoaching traject worden de benodigde tools en technieken duidelijk vermeld en in de totale prijs opgenomen. Geen verrassingen achteraf dus. Het gaat dan bijvoorbeeld om het Kwaliteitenmodel van Ofman, de Creatiespiraal van Marinus Knoope, de Onderzoekskaarten van Peter Gerrickens en nog vele andere.

Extra kosten

Extra kosten worden doorgerekend voor bepaalde tools en technieken die als extra keuze worden ingezet.  Wanneer op voorhand duidelijk is dat deze tools en technieken gewenst en zinvol zijn, dan nemen wij deze mee in de offerte. We hebben het dan over het Talentenpaspoort, de Birkman, de complete tool e-HRM van IXLY en het herschrijven van het CV volgens de methodiek “Een CV dat Werkt!”.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wilt u een nieuwe wending aan uw loopbaan geven? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO Loopbaancoaching

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: