Loopbaan APK

Als u een auto bezit bent u gewend aan een APK voor uw auto. Hoe handelt u ten aanzien van uw werk, uw loopbaan?

  1. Home
  2.  » 
  3. Work
  4.  » 
  5. Loopbaan coaching
  6.  » Loopbaan APK
Bewust aandacht aan uw loopbaan

Herkent u dit?

 

” Ik ga al een tijd met minder plezier naar mijn werk. Daar zijn geen duidelijke oorzaken voor aan te wijzen. Ik ga gewoon door maar ik krijg langzamerhand het gevoel: hoe lang houd ik dit nog vol! Ik spreek er met anderen over en op de vraag: “Maar, wat wil je dan”? kan ik alleen vertellen wat ik niet (meer) wil. Ik weet gewoonweg niet meer wat ik wil!”

 

 

Herijken van uw loopbaan 

Als u dit herkent wordt het tijd om pas op de plaats te maken en uw koers opnieuw te bepalen. Een APK voor uw loopbaan. Bewust aandacht geven aan uw loopbaan heeft dat zin? U kunt toch zelf wel de plussen en minnen naast elkaar zetten. En ach, u heeft het eigenlijk best goed. Als professional vindt u dat u dit zelf moet kunnen, en zo verstrijkt de tijd. Met de hectiek van alledag bent u gericht op uw werkzaamheden en op uw privéleven, en niet direct op uzelf. Zelfmanagement verdwijnt daardoor naar de achtergrond. 

Wij onderkennen dat er behoefte is aan een Loopbaan-APK om periodiek bewust stil te staan bij uw loopbaan. Stilstaan bij de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? en Hoe bereik ik dit? OF Wat zijn mijn talenten, zodat ik een bewuste keuze kan maken! Praktische  trajecten waarbij u 1-op-1 wordt gecoacht door een Loopbaanprofessional. Periodiek stilstaan bij uw loopbaan, eenmaal per drie of vijf jaar voorkomt vastlopen en stimuleert uw verdere ontwikkeling. Kiest u voor een  Loopbaan APK, reserveer dan uw plek via ons contactformulier. Vermeld LOOPBAAN APK, naam, e-mailadres en geboortedatum.  Klik voor contact

 

 

 

Beknopte inhoud

Regie over uw loopbaan houden door niet af te wachten maar periodiek aandacht te besteden aan uw loopbaan. Kort, praktisch met indien nodig professionele tools.  

 

Investering

4 gesprekken, in totaal 6 uur, incl. LoopbaanScan en Talentenpaspoort. 

 investering  € 1.250,00 incl. BTW

 

 investering vervolg APK (3 gesprekken zonder HR-Tools) € 815,00 incl. BTW 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 09114899

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: