Ontwikkeladvies

LOOPBAAN APK

Als u een auto bezit bent u gewend aan een APK voor uw auto. Hoe handelt u ten aanzien van uw werk, uw loopbaan?

Home » Work » Loopbaan coaching » Loopbaan APK
Bewust aandacht aan uw loopbaan

Herkent u dit?

 

” Ik ga al een tijd met minder plezier naar mijn werk. Daar zijn geen duidelijke oorzaken voor aan te wijzen. Ik ga gewoon door maar ik krijg langzamerhand het gevoel: hoe lang houd ik dit nog vol! Ik spreek er met anderen over en op de vraag: “Maar, wat wil je dan”? kan ik alleen vertellen wat ik niet (meer) wil. Ik weet gewoonweg niet meer wat ik wil!”

 

Herijken van uw loopbaan

 

Als u dit herkent wordt het tijd om pas op de plaats te maken en uw koers opnieuw te bepalen. Een APK voor uw loopbaan. Met NL leert door ondersteunt de overheid u met een gesubsidieerd Ontwikkeladvies. Dat betekent dat deze APK voor uw loopbaan helemaal gratis is voor u. Bewust aandacht geven aan uw loopbaan heeft dat zin? U kunt toch zelf wel de plussen en minnen naast elkaar zetten. En ach, u heeft het eigenlijk best goed. Als professional vindt u dat u dit zelf moet kunnen, en zo verstrijkt de tijd. Met de hectiek van alledag bent u gericht op uw werkzaamheden en op uw privéleven, en niet direct op uzelf. Zelfmanagement verdwijnt daardoor naar de achtergrond.

Wij onderkennen dat er behoefte is aan een Loopbaan-APK om periodiek bewust stil te staan bij uw loopbaan. Stilstaan bij de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? en Hoe bereik ik dit? OF Wat zijn mijn talenten, zodat ik een bewuste keuze kan maken! Praktische  trajecten waarbij u 1-op-1 wordt gecoacht door een Loopbaanprofessional. Periodiek stilstaan bij uw loopbaan, eenmaal per drie of vijf jaar voorkomt vastlopen en stimuleert uw ontwikkelmogelijkheden. Kiest u voor een gratis Ontwikkeladvies cq Loopbaan APK reserveer dan uw plek via ons contactformulier. Vermeld ONTWIKKELADVIES, naam, e-mailadres en geboortedatum. Wij zorgen dan voor registratie zodra het Ontwikkeladviesportaal open is. Klik voor contact

 

Beknopte inhoud

U heeft een specifieke loopbaanvraag of we verhelderen samen eerst wat uw vraag precies is! U beantwoordt de vragen van de Arbeidsmarktscan en het Talentenpaspoort, afhankelijk van welke investering in tijd u kiest.   

Tenslotte worden alle uitkomsten samengevoegd tot een Ontwikkeladvies.

Investering

3 gesprekken, in totaal 4,5 uur, incl Arbeidsmarktscan 

2 gesprekken, in totaal 4 uur, incl Arbeidsmarktscan en Talentenpaspoort. 

waarde € 700,00 incl. BTW

Gesubsidieerd Ontwikkeladvies vanaf 01-12-2020 zo lang de subsidie het toelaat. Dus voor u gratis!  Inschrijven kan nu al. Gebruik hiervoor ons contactformulier. Geef uw naam, e-mailadres en geboortedatum door voor het Ontwikkeladvies. De beschikbare 20.000 Ontwikkeladviezen in augustus 2020 waren in 1 maand uitgegeven. Aarzel dus niet en schrijf u in! OP is helaas echt OP.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WLO Work and Life

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

Teruggebeld worden door een coach?

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u terug