LOOPBAAN COACHING

Arnhem
 
  1. Home
  2.  » 
  3. Work
  4.  » 
  5. Loopbaan coaching
  6.  » Loopbaancoaching Arnhem
Loopbaan coach voor Arnhem en omgeving
 

WLO is al vele jaren gevestigd in de directe omgeving van Arnhem. Tot 2016 was dat in het centrum van Arnhem, vanaf oktober 2016 is dat in het naburige Oosterbeek.

Als NOLOC erkend Loopbaan Professional en Register Loopbaanprofessional CMI worden wij vaak ingehuurd als loopbaancoach voor diverse cliënten en opdrachtgevers in de regio Arnhem. Wij werken zowel op vraag van werknemers als op vraag van werkgevers. Elk loopbaancoaching traject blijft uniek en is gericht op de ontwikkeling en ambities van de mens achter de baan.

 

Thuis in Arnhem

Al meer dan 15 jaar werkt WLO loopbaancoaching voornamelijk in de omgeving Arnhem en Nijmegen.

Ook ver daarbuiten vinden opdrachtgevers ons kantoor, maar vaak bevinden onze cliënten zich toch in een straal van 30 km  rondom Arnhem. Dat is begrijpelijk, het werk bestaat voor een groot deel uit gesprekken en sessies waarbij diverse tools en technieken worden gebruikt om een zo goed mogelijk loopbaanadvies te geven.

Deze sessies vinden normaliter plaats in ons kantoor te Oosterbeek – Arnhem.

Professionele loopbaan coaching

Wanneer u een loopbaancoach zoekt komt u wellicht allerlei aanbiedingen tegen. WLO onderscheidt zich door een professionele en weldoordachte aanpak.

Na een kennismakingsgesprek ontvangt u een Plan van Aanpak waarin doel, duur, thema’s, de inzet van tools en technieken en het aantal gesprekken worden beschreven. Natuurlijk ontbreekt ook het kostenplaatje niet.

De gesprekken vinden normaliter plaats op ons adres in Oosterbeek waar wij een rustige en goed bereikbare locatie hebben ver van de drukte van Arnhem.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wilt u een nieuwe wending aan uw loopbaan geven? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO Loopbaancoaching

 

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: