LOOPBAAN COACHING

Nijmegen
  1. Home
  2.  » 
  3. Work
  4.  » 
  5. Loopbaan coaching
  6.  » Loopbaancoaching Nijmegen
Op zoek naar een loopbaancoach in de regio Nijmegen?

Dan is WLO wellicht de aangewezen partij. Waarom? Op de eerste plaats vanwege de deskundigheid, ervaren en bewezen track-record, al meer dan 15 jaar lang. Daarnaast is WLO volledig ingebed in de regio Nijmegen.

De carrière van Wenneke Ong, oprichtster van WLO begon in Nijmegen en nog steeds bedienen we vele klanten uit de regio Nijmegen – Arnhem.

 

Handig, een loopbaancoach in uw eigen omgeving

Op zich werken wij voor opdrachtgevers en cliënten vanuit geheel Nederland. Toch ligt de nadruk op de regio rondom ons kantoor in Oosterbeek, van Veenendaal tot Nijmegen en Arnhem.

Het voordeel van een loopbaancoach in de eigen omgeving is dat cliënten snel en gemakkelijk naar de coachingsessies kunnen komen. Loopbaancoaching is toch vooral een kwestie van persoonlijk contact.

Een ander pluspunt betreft de kennis van de arbeidsmarkt en mogelijkheden binnen de regio Nijmegen. Dat kan wel eens tot interessante gesprekken leiden.

Samenwerking met loopbaancoaches in de regio Nijmegen

WLO werkt samen met diverse zelfstandige partners die een unieke meerwaarde bieden aan de dienstverlening in loopbaancoaching. De meeste van deze partners zijn afkomstig uit dezelfde kernregio Nijmegen – Arnhem. Zo werken we samen met professionals op het gebied van loopbaancoaching, arbeidsrecht, mediation, psychologie en re-integratie.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wilt u een nieuwe wending aan uw loopbaan geven? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Direct contact opnemen met WLO Loopbaancoaching

 

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: