Kerntalentenanalyse

 

Weten wat er van nature bij je past

Zet jij ook de stap?

 

De KernTalenten samen tonen je AARD, POTENTIEEL & INTRINSIEKE MOTIVATIE.De KernTalentenmethode van Daniëlle Krekels stoelt op >20 jaar diepte-interviews met >10.000 ingenieurs & wetenschappers over de hele wereld, psychologen, biologen, juristen e.v.a. profielen. Het is een nauwkeurige methode die door onze cliënten sterk op prijs wordt gesteld. Het aansluitend gestructureerde diepte-interview verheldert de ontwikkeling en de beïnvloeding van je omgeving. 

Essentie van de Kerntalentenanalyse

….om te weten wat van nature bij je past! Tijdens de kindertijd kies je onbewust voor speelgoed/spelletjes/interesses/activiteiten die bij je passen. Wat je als kind tussen 4 & 12 j. al dan niet leuk vond, vormt de basis om jouw unieke KernTalentenprofiel te bepalen.

Het geheel van de KernTalenten vormt de ‘blauwdruk’ van je persoonlijkheid, met al je sterktes & zwaktes, je al dan niet ontwikkeld potentieel en je intrinsieke motivatie om ermee aan de slag te gaan. Een KernTalent staat nooit op zichzelf; het is de combinatie die accuraat zicht geeft op je persoonlijkheid. Alleen getrainde KernTalenten-analisten kennen alle combinaties! Een echte KernTalentenanalyse is pas volledig als er ook een professioneel gestructureerd biografisch diepte-interview op volgt. Hierin wordt gecheckt op de juistheid van de interpretatie, de mate van ontwikkeling en om zicht te krijgen op je achtergrond, externe invloeden, wensen & dromen, competenties, levensgebeurtenissen, milieu, opvoeding, opleiding, enz.

Werkwijze

De KernTalentenAnalyse bestaat uit een digitale vragenlijst en een diepte-interview. De antwoorden naar aanleiding van de vragenlijst worden gezamenlijk doorgenomen. Je krijgt dan al direct de eerste terugkoppeling. Vervolgens wordt het diepte-interview afgenomen. Voor de vragenlijst en het diepte-interview reserveren wij een dagdeel. Op basis hiervan wordt de schriftelijke rapportage opgesteld. Praten over een tijd die voor de meesten van ons ver achter ons ligt, brengt vele herinneringen naar boven. Praten over wat je het liefste deed, waar je het liefste mee speelde, brengt ook heel veel plezier naar boven. Dat is onze ervaring!

Al meerdere van onze cliënten hebben op basis van de KernTalentenAnalyse DE stap kunnen zetten. Interesse in je persoonlijke KernTalentenAnalyse? Dan nodigen wij je van harte uit voor een vrijblijvend informatiegesprek. Klik voor contact.