WORKSHOPS

Een overzicht van WLO Workshops en groepstrajecten met open inschrijving.

WLO

Alle Workshops

Certificatie opleiding Talentenpaspoort

Bent u coach, HR of leidinggevende en bent u op zoek naar een professionele tool om talenten in kaart te brengen? Wilt u dat in uw organisatie talentmanagement gestructureerd wordt aangepakt? En wilt u zicht kunnen geven op talenten, zonder beperkingen van lijstjes of opsommingen? Ik leer u in 1 intensieve dag (en een terugkom halve dag) om te werken met deze tool. Daarnaast loop ik, indien gewenst, op een afstand met u mee, zodat u zich helemaal vertrouwd voelt met deze geweldige talentscan!

 

Workshop Ken je WERKelijk talenten

Aan de hand van uw persoonlijke Talentenpaspoort onderzoekt u uw talenten. Welke talenten zijn latent aanwezig? Welke talenten worden al ingezet? Leven en werken vanuit uw talenten onderscheidt u van middelmatigheid en voorkomt een Bore Out. Niet het pad van een ander overdoen maar uw eigen levenspad creëren! In deze workshop gaan we van talentherkenning naar talentbenutting!

1 intensieve dag inclusief uw persoonlijke Talentenpaspoort en een lunch.

Zie voor data de agenda!

Loopbaanfocus (2 daagse)

Focus op jouw loopbaan

Pas op de plaats maken en actief onderzoeken wat de volgende stap in jouw loopbaan is. Heel spannend, want wat dan… Niet meer afwachten maar nu in kaart brengen wat jouw volgende stap is. Zodat als je het punt hebt bereikt dat je deze werkplek echt niet meer wilt of de werkplek eindigt, je tenminste weet wat je wel wilt.

Outplacement (half jaar traject)

Van werk naar werk!

Na dit half jaar ben je gestart op de nieuwe werkplek of heb je zicht op een nieuwe werkplek. Je hebt alle tools in handen.

Bewust Vitaal

Balans in werk en privé (ook in-company)

Her- en erken uw eigen signalen! Leer zorgen voor uzelf. Het is mogelijk om van (bijna) Burnout naar Balans & Vitaliteit te gaan.

Doel is om tijdig het tij te keren en handvatten te verkrijgen voor de toekomst. Bewust aandacht geven aan dat wat er nodig is voor uw vitaliteit!

Contactgegevens

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief