Work | Certificering Talentenpaspoort

Het Talentenpaspoort empowert
WLO - Het TalentenPaspoort empowert mensen

Word Certified Talentpassport Coach

Het is voor zowel zelfstandige HR-professionals en (loopbaan)coaches, als voor HR-Managers of mobiliteitsadviseurs bij organisaties heel voordelig om je te laten opleiden en certificeren tot Talentenpaspoort coach. Het Talentenpaspoort is voor meer dan alleen het objectief en optimaal in kaart brengen van talenten inzetbaar. Dit unieke en wetenschappelijk onderbouwde instrument zetten wij succesvol in bij bijvoorbeeld het opstellen van organisatieprofielen, loopbaan-, outplacement- en vitaliteitstrajecten.

Testimonial

“Het Talentenpaspoort speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie. Mijn collega en ik zijn nu beiden gecertificeerd en kunnen Het Talentenpaspoort dus in-house bij individuele trajecten inzetten. We hebben het bovendien ook ingezet als vertrekpunt bij een nieuwe loopbaantraining.”

Stéphanie

Regisseur Mobiliteit

Eendaagse intensieve training

Tijdens de eendaagse intensieve training leer je:

 

  • dit instrument zelfstandig in te zetten
  • emotionele en rationele talenten herkennen, onderscheiden en verduidelijken
  • coachees of medewerkers uit te leggen wat zij met deze inzichten (zakelijk en privé) kunnen doen

Het echt in de vingers krijgen gebeurt door de scan daadwerkelijk in te zetten. Daarom kunnen deelnemers (exclusief bij WLO Work and Life) gedurende het eerste halfjaar na certificering gebruik maken van onze begeleiding op de achtergrond. Zo kun je de eerste vijf Talentpaspoorten voor feedback en advies aan ons voorleggen. Juist deze vorm van nazorg wordt door deelnemers als heel waardevol ervaren! Meer informatie onder Training.

Testimonial

“Als mensen vanuit hun werkgever of andere verwijzer een traject aangaan en niet die intrinsieke motivatie hebben, is het soms lastig de coachvraag helder te krijgen. Het is dan onduidelijk of alleen anderen iets als een probleem ervaren of dat de coachee zelf zich er ook in herkent. Op dat moment is Het Talentenpaspoort een welkom instrument. Het is snel, objectief, tastbaar, het geeft inzicht en het allerbelangrijkste: het creëert draagvlak en vormt de basis voor verdere gesprekken. Coachees begrijpen zichzelf beter en waarderen de positieve benadering van Het Talentenpaspoort. Het is overzichtelijk en het empowert mensen.”

Andy Janssen

Life-coach

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Let op, wegwerkzaamheden!
Mobiel Secretariaat:
06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke:
06 - 5060 0570
E-mail:
info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: