het WLO team

WLO Work and Life

WLO staat voor de Chinese naam van Wenneke, de grondlegger van WLO Work and Life, namelijk: Wen Lan Ong. Maar het staat ook voor Work Life Opportunities. Onze overtuiging? Als er zicht is op de talenten in een organisatie, ligt het goud voor het oprapen. Focus op talenten is dan ook de rode draad, zowel bij loopbaanvraagstukken, outplacementtrajecten, executive coaching, vitaliteitscoaching en burn-out of bore-out coaching.

Wat kan het WLO Team voor je betekenen?

De wereld van werk verandert en de behoefte aan een ervaren coach, loopbaanexpert of HR business partner groeit. Organisaties, overheden en professionals kunnen het WLO Team bij verschillende vraagstukken betrekken. We zijn jouw executive- of talentcoach, jouw trainer, jouw loopbaanexpert of outplacementbegeleider. We zijn jouw HR business partner bijvoorbeeld bij de inventarisatie en ontwikkeling van talent. Daarnaast stimuleren wij vitaliteit en duurzame inzetbaarheid via programma’s en coaching. Alles is maatwerk, niets is standaard. We komen snel tot de kern, zijn transparant en niet bang om (positief) confronterende feedback of adviezen geven. Humor en zelfspot worden trouwens ook niet geschuwd. Tegelijkertijd zijn we een zakelijke respectvolle, empathische en ervaren gesprekspartner die op elk niveau succesvol opereert.

Het WLO team

Het WLO Team met directeur, executive coach, loopbaanexpert en trainer Wenneke Ong aan het roer, bestaat uit Erik de Haar, loopbaanexpert, systemisch coach en Talentenpaspoort coach en Esmé Boon onze office manager. Het WLO Team wordt verder gevormd door verschillende, ervaren samenwerkingspartners op het gebied van work- and life coaching. Samen bereik je meer!

Wenneke Ong

Erik de Haar

Esmé Boon

Opdracht-
gevers WLO

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: