WLO | Opdrachtgevers

Organisaties, overheden, coaches en professionals

Opdrachtgevers WLO Work and Life

WLO Work and Life wordt door organisaties, overheden, coaches en andere professionals voor verschillende HR-vraagstukken ingezet. Tijdens opdrachten en trajecten werken we samen aan een duurzame en waardevolle samenwerking.

We zijn altijd zen & zakelijk, eerlijk, realistisch en betrokken. Je vindt in ons een bekwame, betrouwbare business partner en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot experts op het gebied van o.a. talentinventarisatie, talentontwikkeling, teamontwikkeling, executive coaching, loopbaancoaching, outplacement, vitaliteits– en re-integratiecoaching, burn– en bore out coaching.

Eerdere opdrachtgevers

Testimonial

Sarah Heijse, directeur-bestuurder Stichting Cultuur Oost, over WLO Work in Life in het WLO Magazine:

“De samenwerking met WLO Work and Life/Wenneke levert wezenlijke resultaten op, er worden mooie stappen gemaakt en we zullen de samenwerking dan ook zeker voortzetten. We zijn heel tevreden met de keuze voor WLO Work and Life! Bij het kiezen van een bureau is het belangrijk dat je kiest voor het aangaan van een relatie die langer is dan een eenmalige impuls. We zien dan ook dat Wenneke steeds meer inzicht heeft in onze organisatie, cultuur en mensen. We kunnen daardoor sneller schakelen en concrete stappen ondernemen.”

Heb je een vraag(stuk)?

Laten we elkaar dan ontmoeten, live, online of telefonisch!

WLO magazine

WLO Magazine

Het WLO Magazine is een digitaal magazine voor én door onze (toekomstige) opdrachtgevers. We geven het 1 à 2 keer per jaar uit en behandelen allerlei thema’s. Ontdek hoe andere organisaties, coaches en professionals over bepaalde thema’s denken en hoe zij de samenwerking met WLO Work and Life ervaren.

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: