Erik de Haar

(Loopbaan) coach

 

WLO TEAM

 

Aandacht, eerlijk, met warmte en respect

Mijn manier van werken is resultaatgericht zonder voorbij te gaan aan emoties als rouw en verwerking. Wanneer wij in gesprek zijn is mijn focus 100% gericht op uw situatie. Ik leid u terug naar uw (oorspronkelijke) kracht en (verborgen) talent en zo werken we naar nieuw perspectief.

Luisteren, samen analyseren, inzicht geven en planmatig begeleiden dat is kenmerkend voor mijn aanpak.

Ik kan niet anders dan werken vanuit mijn hart en inzetten wat ervaring, kennis en kunde mij in het leven heeft gegeven. Dat is met goede professionele tools en een op de persoon aangepaste wijze aanboren van talent en potentieel.

” De aandacht geven die iemand nodig heeft, zeggen wat gezegd moet worden, maar altijd met warmte en respect”

 

Professionaliteit

Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik hoofdzakelijk opgedaan in de studies Pedagogiek en Trajectbegeleiding, vele jaren werken in de Jeugdhulpverlening, 8 jaar bij het arbeidsintegratiebedrijf van de sociale werkvoorziening en 10 jaar als Zelfstandig Coach-Consultant. Mijn insteek is over het algemeen om kort, intensief, krachtig en effectief te coachen naar een punt van waaruit u “het” zelf verder kunt. Na verloop van tijd weer “opfrissen” behoort tot de mogelijkheden waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Wenneke: ” Erik is een samenwerkingspartner van het 1e uur. Door zijn deskundigheid vertrouw ik al 10 jaar clienten aan hem toe. Van samenwerking naar WLO-collega’s was voor mij dan ook een logische stap. Van serieuze afstemming naar brainstormen naar voluit lachen, zo kennen wij elkaar!

Contactgegevens

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief