Erik de Haar

loopbaanexpert, systemisch coach en Talentenpaspoort coach
Wenneke Ong, directeur, executive coach en NOLOC Register Loopbaanexpert

“Er wordt mij vaak gezegd dat ik sterk ben in het ontrafelen van de vraag achter de vraag. Voor mij is dat iets wat heel natuurlijk gaat. Ik luister en hoor of vraag door. Mijn mensgerichtheid en werkervaring zorgen ervoor dat ik het potentieel van onze cliënten ontdek en meehelp verder te ontwikkelen. Hoofd en hart met elkaar in verbinding brengen en houden, systemisch werken, diepere lagen ontdekken en erkennen en tegelijk de stip op de horizon bewaken, dat kenmerkt mij. Ik bied je de ruimte om te groeien, hoor je en stimuleer je om zelf in actie te komen. Ik inspireer je tot persoonlijk leiderschap.”

Werken met Erik betekent dat:

  • je in gezelschap bent van een senior coach die hoofd en hart met elkaar verbindt
  • de vraag achter de vraag achterhaald wordt
  • je je potentieel ontdekt en leert hoe je deze kunt ontwikkelen
  • je gestimuleerd wordt om zelf in actie te komen
  • er o.a. gewerkt wordt met systeemopstellingen
  • je balans leert vinden tussen werk en privé
  • je je doelen bereikt

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Let op, wegwerkzaamheden!
Mobiel Secretariaat:
06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke:
06 - 5060 0570
E-mail:
info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: