Life | Vitaliteitscoaching

Vitaal leven, vitaal werken

Vitaliteitscoaching verhoogt inzetbaarheid en werkgeluk

Als we het over vitaliteit hebben, dan hebben we het, naast iemands fysieke gezondheid, ook over iemands mentale gezondheid, sociale omgeving, persoonlijkheid, overtuigingen en waarden. Als organisatie heb je belang bij veerkrachtige, tevreden en duurzaam inzetbare medewerkers. Medewerkers op hun beurt waarderen het als hun werkgever vitaliteit serieus neemt en hen faciliteert via vitaliteitsprogramma’s of coaching. Het mes snijdt aan twee kanten en het mooie is dat medewerkers hierna vanuit hun eigen intrinsieke motivatie met vitaliteit bezig blijven.

Vitaliteitscoaching

Tijdens de coachingsessies kijken onze ervaren (vitaliteits)coaches naar zowel leefstijlfactoren als mentale factoren. Zo zorgen we voor duurzame resultaten. Leer bewust naar jezelf te kijken en ontdek wat er nodig is voor een betere vitaliteit.

Het WLO vitaliteitsprogramma

Naast onze coachingtrajecten, hebben we het WLO Vitaliteitsprogramma ontwikkeld. Een praktisch programma waarbij alle aspecten van vitaliteit op een positieve manier aan bod komen. Het WLO vitaliteitsprogramma bestaat uit twee onderdelen:

  • Bewust Vitaal Online (28-daags online programma)
  • Bewust Stilstaan (tweedaagse training)

Voor groepen en individuele deelname

Het WLO Vitaliteitsprogramma is geschikt voor groepen (incompany) maar kan ook individueel doorlopen worden, eventueel aangevuld met extra re-integratiecoaching of de inzet van wetenschappelijk bewezen tools waaronder Het Talentenpaspoort.

Maak je organisatie vitaler

Ons vitaliteitsprogramma zorgt voor duurzame gedragsverandering. WLO Work and Life ondersteunt op individueel en afdelingsniveau, maar denkt ook graag mee over vitaliteit op organisatieniveau.

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: