Life | Life coaching

Geef vorm aan je persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven

Life coaching met oog voor je persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven

Life coaching, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, omvat veel meer dan coaching waarmee meer balans tussen werk en privé wordt gecreërd. Life coaching is het antwoord op het leven in onze 24 uurs economie met alle hectiek, carrières, kansen en keuzes. Life coaching kan een burn-out of een bore-out voorkomen.

Life coaching zorgt ervoor dat je hoofd weer helder wordt omdat je pas op de plaats maakt. Samen met een executive of senior coach sparren over wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en wat er nodig is om dit te bereiken.

Life Coaching

Thema’s die aanleiding kunnen zijn voor life coaching:

 

  • Is dit het nu? Dit houd ik geen jaren meer vol.
  • Ik heb mijn leven altijd leuk gevonden, maar nu? Ik weet gewoonweg niet meer wat ik écht leuk vind.
  • Ik heb het gevoel dat ik geleefd word, zowel op het werk als thuis. Hoe krijg ik de regie weer in eigen hand?
  • Ik wil me verder ontwikkelen, maar waarin?
  • Mijn privé-situatie is gewijzigd, ik wil opnieuw aandacht besteden aan mijn levenspad.
Thema’s die aanleiding kunnen zijn voor life coaching

Maatwerk

Iedereen is verschillend en daarom kiezen we voor maatwerk. Leg ons gerust je vragen voor tijdens een kennismakingsgesprek. Zo krijg je duidelijk hoe een traject eruit zou kunnen zien, welke thema’s aan de orde komen, hoeveel gesprekken er nodig zijn en welke tools er eventueel ingezet gaan worden. Denk aan Het Talentenpaspoort of een training op het gebied van vitaliteit of loopbaanfocus.

Executive coaching work & life

Voor jou als professional, directie- of MT-lid is het de normaalste zaak om voor anderen verantwoordelijkheid te nemen. Maar hoe staat het met jou zelf? Denk jij weleens: is dit het nu? of ik wil verder, maar met wie kan daarover sparren? Goede vragen. In turbulente periodes of gewoon naarmate de jaren verstrijken, kan het zijn dat je vast begint te lopen of uitgesleten paden bewandelt. Je voelt het af en toe wel knagen maar dat verwaarloos je voor het gemak. Er zijn nog zoveel andere prioriteiten. En juist dan is het zaak dat je tijdig verantwoordelijkheid neemt en eens kritisch naar jezelf gaat kijken.

De meest effectieve oplossing is dan in gesprek gaan met een ervaren, executive coach. Bij WLO Work and Life is dat Wenneke Ong. Tijdens sessies, wanneer het jou het beste uitkomt, houdt ze je een spiegel voor en is ze een sparringpartner van niveau. Je maakt pas op de plaats en staat stil bij belangrijke (levens)thema’s.

Wenneke: “ik ben empathisch maar pamper je niet. De sessies zijn positief confronterend, verdiepend en soms zelfs spiritueel. De gebaande paden zijn aan mij niet besteed. Wel zal ik je triggeren op zowel persoonlijk, zakelijk als maatschappelijk en soms zelfs op spiritueel vlak.”

Maatwerk

Natuurlijk is ook executive coaching maatwerk. De invulling van de sessies bepalen we samen. Misschien houd je ervan om een of twee sessies al wandelend te doen? Sommige executives willen zich beter leren ontspannen, anderen stellen een gesprek met een specifieke deskundige op prijs. We kunnen de coaching combineren met andere thema’s zoals loopbaan- of vitaliteitsthema’s. Alles is mogelijk. Neem contact op of ontdek ons Deep Dive traject.

Testimonial

”Ik heb dit nog nooit voor mezelf geregeld, wel altijd voor anderen in de organisatie. Ik vond het overbodige luxe, want ik mankeer toch niets? Maar wat doet dit me goed! Niet gewoon doorgaan maar zo nu en dan even bewust pas op de plaats maken.“

Jeroen

directeur

t

Vragen?

Coaching heeft alleen impact heeft als er sprake is van vertrouwen, chemie en wederzijds respect. Maak een vrijblijvende afspraak. Dan leren we elkaar leren kennen en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: