LIFE COACHING

Life & personalcoaching

Voor wie?

Bent u toe aan reflectie? Uw gedachten ordenen door afstand te nemen en te sparren. Als coach loop ik periodiek mee met professionals en managementleden in turbulente periodes. Hiermee voorkomt u dat u door de waan van alledag oogkleppen ontwikkelt en uitgesleten paden creëert. Verantwoordelijkheid nemen begint door tijdig voor uzelf te zorgen. Zo kunt u de grootste bijdrage blijven leveren. Kies voor individuele sessies op momenten dat het u uitkomt.

Vragen die aanleiding kunnen zijn tot life of personal coaching

  • Is dit het nu? Er moet iets veranderen, dit houd ik niet veel langer vol!
  • Ik heb mijn leven altijd leuk gevonden, maar nu weet ik gewoonweg niet meer wat ik leuk vind.
  • Ik heb het gevoel dat ik geleefd word, zowel op het werk als thuis. Ik wil de regie weer in eigen hand krijgen.
  • Ik wil me verder ontwikkelen, maar in welke richting?
  • Mijn privé-situatie is gewijzigd, ik wil opnieuw aandacht besteden aan mijn levenspad.

Plan van aanpak

Op basis van het kennismakingsgesprek, stellen wij een plan van aanpak op, een maattraject in Life of Personal Coaching. Het Plan van Aanpak omvat: het doel, de duur van het traject, het aantal gesprekken, de thema’s, de benodigde tools, de investering en algemene afspraken. Wilt u graag een kennismakingsgesprek? Klik voor contact.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een Loopbaan APK.

Life coaching exclusive / vip-sessies

Deze sessie zijn zinvol als u:

  • Druk bent en blijft doorgaan, niet meer weet waarvoor of waarom, geen tijd meer neemt om te reflecteren.
  • Pas op de plaats wilt maken om rust en ruimte in uw hoofd te krijgen. Stilstaan bij: wat wilde ik alweer en waar ben ik dan wellicht een stuk van het gewenste pad afgeraakt? Verschillende methodieken en spelvormen worden hierbij ingezet.
  • Weer geïnspireerd wilt zijn. Actief aandacht wilt besteden aan uw ideëen, wensen en plannen.

Vooraf bespreken we kort hoe u wilt dat de tijd wordt ingevuld. We kunnen ook een halve dag of meer, specifiek voor u samenstellen. Er is veel mogelijk: stilte-wandelingen, reflectie- en ontspanningsoefeningen en actie-activiteiten. Maar ook gesprekken met een professional die u al langer vanuit uw functie wil spreken, bijvoorbeeld een marketingmanager, een jurist etc. Wij regelen dit voor u. Plan een kennismakingsgesprek.

Komt u van verder weg en wilt u dit combineren met een overnachting voor of na de Exclusive Life coaching, dan kunnen wij B&B Paviljoen 10 in Arnhem van harte aanbevelen.

Zoals een directeur het verwoordde: “ik heb dit nog nooit voor mezelf geregeld wel voor anderen in de organisatie. Ik vond het overbodige luxe want ik mankeer toch niets, maar wat doet dit me goed! Niet zo maar doorgaan maar zo nu en dan bewust pas op de plaats maken.“

Contactgegevens

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief