Life coaching, tijd voor uzelf

Soms vergeten we wel eens waarom en waarvoor we bezig zijn. Dan hollen we zonder stil te staan of we piekeren in plaats van te handelen.

Life coaching is een breed en veelomvattend begrip en daardoor soms wat vaag. Hier proberen we wat duidelijkheid te scheppen in de meerwaarde die een life coach u kan bieden.

Life coaching, gaat dat om mijn leven?

life coaching gaat om uIn zeker zin wel, maar eigenlijk gaat het vooral om het geluk in uw leven. Dat levensgeluk zit hem in vele kleine en grote zaken, in uw privéleven en in uw dagelijkse werk, althans dat zou er in aanwezig moeten zijn en liefst in grote hoeveelheden.

Voordat we teveel wegzweven, life coaching is geen wondermiddel wat a la minute toegediend kan worden. Het is meer een ontdekkingsreis die we samen aangaan, u en uw life coach.

Aandacht voor de Very Important You

Ieder mens is verschillend, ook de werk- en privésituatie verschilt van persoon tot persoon. Ons levenspad is bezaaid met persoonlijke uitdagingen die telkens een unieke uitdaging voor onszelf vormen.

Soms worden we geconfronteerd met signalen die ons doen afvragen of we nog wel op het juiste pad lopen. Op andere momenten bevinden we ons, vaak ongevraagd, in turbulente en veeleisende situaties. De vraag rijst dan of u die signalen en uitdagingen wel alleen moet verwerken.

Een ervaren life coach kan u begeleiden bij die puur persoonlijke uitdagingen. Life coaching is dan ook nooit een 1-size-fits-all oplossing, het is echt maatwerk gebaseerd op uw behoeften, uw situatie en uw ambities. Het gaat namelijk om u en uw leven.

Life coaching voor executives

Speciaal voor management en directieleden heeft WLO life coaching diverse VIP-sessies ontwikkeld. Daarbij is veel mogelijk, van een stilte-wandeling tot een uitdaging die misschien wel ver buiten uw comfort zone ligt.

Ook persoonlijke ontmoetingen zijn mogelijk, met personen of specifieke beroepen die u een heel andere kijk geven op bepaalde zaken. Dat maakt nieuwsgierig, toch?
Lees meer over executive life coaching

Life coaching in uw eigen omgeving

WLO life coaching is gevestigd in Oosterbeek op een steenworp van Arnhem en in de directe nabijheid van Nijmegen en Veenendaal. Hoewel WLO werkzaam is in geheel Nederland bevindt de kern van de klantengroep zich in deze omgeving. Dat is ook begrijpelijk, afstand speelt altijd een rol.

De groene en ontspannende omgeving van het mooie Gelderland is bovendien een ideaal decor voor diverse sessies die in het teken staan van rust en bezinning.
Lees meer over personal coaching in Arnhem
Lees meer over personal coaching in Nijmegen

Neem contact op voor een vrijblijvende ontmoeting
Tijd voor uzelf, uw ambities en uw leven. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.
Direct contact opnemen met WLO life coaching