Tarieven

We houden van transparantie. Dus ook wat betreft onze tarieven. Het gaat wat ver om alle tarieven hier te benoemen. Bij de meeste trainingen staan de tarieven erbij vermeld. Voor onze coach- en begeleidingstrajecten gelden geen vaste tarieven.

Meest gekozen

Dare
€ 999 excl. btw

Durf je het aan? Je hebt al een tijd het gevoel: ik wil het anders! Maar ja, waar begin je? Als je wilt weten wat van nature in Work and Life bij je past,  dan ben je nu op het juiste adres, kies dan voor dit bondige traject met de meest pure en wetenschappelijk onderbouwde, talentenscan die er is: Het Talentenpaspoort van Pontis Management School.

Leven en werken vanuit je talenten gaat je veel energie geven! Vanzelfsprekend werken wij alleen met gecertificeerde Talentpassport coaches onder wie Erik en Ingrid.

Dare houdt in:

 • Het Talentenpaspoort.
 • Interpreteren van de resultaten door een gecertificeerde coach.
 • Persoonlijke terugkoppeling van max. 120 minuten online of in ons kantoor in Oosterbeek.
 • 2 vervolggesprekken waarbij je wordt uitgedaagd om de resultaten van Het Talentenpaspoort in te bedden in jouw persoonlijke situatie.
 • Eindelijk inzicht in wat anders kan!

Er is echt zoveel meer

Diamant
€ 3897 excl. btw

Wil jij je professionele potentieel naar ongekende hoogten te tillen? Ben jij ervan overtuigd dat er veel meer in jou is dan je nu laat zien. Dit exclusieve coachtraject is speciaal ontworpen voor ambitieuze professionals die uitgedaagd willen worden om hun volledige potentieel naar de oppervlakte te brengen. Niet meer dromen over of hopen op, maar bewust aan de slag gaan met jouw potentieel. Bereid je voor op een uitdagende reis die je vaardigheden, mindset en prestaties aanpakt!

Voorwaarden: je bent bereid echt aan de slag te gaan! Je staat open voor een nieuwe aanpak. Je bent bereid je eigen-wijsheid even on hold te zetten. En je zoekt niet langer naar quick fixes.

Wij verwachten niet alleen antwoorden op vragen als Wat is jouw ultieme professionele doel? Wat heeft jouw professionele groei tot nu toe belemmerd? Wij stimuleren tot acties, tot stappen die je tot nu om de een of andere reden hebt nagelaten.

Leven en werken vanuit mijn volledige potentieel:

 • Zorgvuldige en persoonlijke intake.
 • Persoonlijk Plan van Aanpak.
 • 6 sessies van max. 2 uur gedurende 1 jaar
 • Oefeningen, opdrachten, verrassingen
 • Tussentijdse opdrachten voor thuis om de focus te behouden.

Echt jezelf prioriteit maken!

Deep Dive
v.a. € 8919 excl. btw

Ben jij directeur, MT-lid of leidinggevende, werkzaam in het bedrijfsleven of de overheid? En sta je op een kruispunt in je werkzame leven? Dan is ‘gewoon doorgaan’ geen optie meer. Bijvoorbeeld omdat je nu toch echt moet accepteren dat de fusie doorgaat en dat dat consequenties heeft voor jouw positie. Of omdat je overal vertelt dat je dan en dan met pensioen gaat maar nog niets overdraagt omdat… Of omdat je gewoon een steeds minder leuke versie van jezelf aan het worden bent. Ben jij klaar om daadwerkelijk in jezelf te keren en de uitkomst te verbinden met de dagelijkse werkelijkheid?

Dan loop, ik, Wenneke Ong, graag met je mee als steun in de rug en stok achter de deur! Ik word Zen & Zakelijk genoemd en dat ga je ervaren. Ik zet mijn energie in, laat beelden toe en werk systemisch. Zweverig? Verre van dat! Sterker nog, met mijn jarenlange ervaring bewaak ik jouw stip op de horizon. Deze aanpak zorgt ervoor dat zelfs de meest eigenzinnige directeuren en managers naderhand uitroepen: had ik mezelf dit maar eerder gegund, jij voorspelde het al, er is echt zoveel meer mogelijk!

We hebben 10 sessies en daar mag je een heel jaar de tijd voor nemen.
Durf het aan en neem de beste beslissing ooit! Bereid je voor op een persoonlijk avontuur!

Deep dive:

 • Uitgebreide intake.
 • Persoonlijk Plan van Aanpak
 • Leven vanuit hart & hoofd (de reis naar binnen)
 • Opnieuw je levensloopbaanpad vormgeven.
 • Voor alle sessies wordt ruim de tijd genomen.
 • Natuurlijk loop ik op de achtergrond mee, zodat je altijd even kunt sparren.

Mis je een tarief of wil meer informatie over de onderstaande tarieven? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we je jouw vragen of maken een voorstel op maat.

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: