WORK | Loopbaancoaching

Pas op de plaats en (opnieuw) koers bepalen

Loopbaancoaching door loopbaanexperts

Loopbaancoaching is een breed begrip. Het kan vanuit verschillende perspectieven voor verschillende doelen worden ingezet. Je kunt het voor jezelf willen of je zoekt een ervaren coach voor jullie medewerkers.

WLO Work and Life biedt uiteenlopende trajecten waaronder:

  • loopbaancoaching en assessments bij veranderingen in de organisatie

Welk traject ook kiest, je maakt altijd pas op de plaats en gaat (opnieuw) de koers bepalen. Samen halen we het beste uit jou of je medewerker(s).

De coaches van WLO Work and Life

WLO Work and Life stelt hoge eisen aan haar coaching en begeleiding. Alle trajecten worden door begeleid door ervaren loopbaanexperts. Maak kennis met het WLO Team met aan het roer Wenneke Ong, (executive) coach en loopbaanexpert.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk, zowel qua inhoud als de duur. We stellen dan ook geen standaard vragen. We confronteren jou of je medewerker met blinde vlekken of belemmerende patronen. Nieuwe invalshoeken worden ontdekt en je kunt er zeker van zijn dat we gebaande paden zullen verlaten. Komen we snel tot de kern? Dan gaan we niet tijdrekken maar verder naar de volgende stap: wat is er concreet nodig om de doelen, dromen of veranderingen te realiseren. Meer tijd nodig of na een jaar nog eens sparren? Alles is mogelijk, het draait per slot van rekening om mensen, hun loopbaan en (werk)geluk. Het draait om jou of je medewerker(s)!

Tarieven loopbaancoaching

We vermelden onze tarieven zo veel mogelijk bij de verschillende onderdelen. We leveren altijd maatwerk. Hoewel we een aantal programma’s/trajecten hebben ontwikkeld, blijft maatwerk – ook daarbinnen – altijd mogelijk. Het aantal sessies is afhankelijk van de persoonlijke situatie, ambities en de tools die worden ingezet. Daarom ontvang je altijd eerst een offerte. Hierin staan ook de tools waarvan we gebruikmaken, waaronder Het Talentenpaspoort, de Birkman persoonlijkheidsassessments of de complete tool e-HRM van IXLY. Natuurlijk leggen we je graag uit hoe de tools werken en waarom we ze inzetten.

Testimonial

“In slechts drie gesprekken werd mij inzichtelijk gemaakt waar mijn talenten en interesses liggen en hoe ik deze effectief kan inzetten bij sollicitaties binnen maar vooral ook buiten mijn werkveld. Mede hierdoor heb ik een andere en prachtige baan bemachtigd.”

Dirk-Jan

omgevingsadviseur

Eens van gedachten wisselen?

Neem gerust contact op. Aan de hand van je vraag kunnen samen kijken naar de oplossingen en wie daarbij het beste past.

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: