Work | Groepsoutplacement

De synergie van een groep

Groepsoutplacement

Bij groepsoutplacement worden medewerkers collectief begeleid naar een nieuwe baan. Organisaties zetten dit vooral in bij reorganisaties en collectieve ontslagen. WLO Work and Life kan zowel op de bedrijfslocatie als op onze eigen locatie in Oosterbeek groepsoutplacement aanbieden.

Work | Groepsoutplacement

De voordelen van groepsoutplacement

Via groepsoutplacement wordt de kracht van zowel de groep als die van het individu optimaal benut. Medewerkers voelen zich verbonden met elkaar, ze leren van en met elkaar. Bovendien is het financiële plaatje in dit soort situaties ook niet onbelangrijk. Met groepstrajecten bespaar je nu eenmaal flink aan kosten.

Zijn er dan geen kanttekeningen?

Er kunnen ook risico’s aan groepsoutplacement zitten. Misschien is het programma wat te algemeen of is er te weinig aandacht voor de individuele deelnemers. Daarom hebben wij een traject ontwikkeld waarmee deze risico’s uitgesloten worden.

Groepsoutplacement bij WLO Work and Life

Met onze aanpak combineren we al het goede van individuele- met die van groepsoutplacement. Zo blijft er ruimte voor individuele gesprekken en vangen we eventuele risico’s op. Daarom is ook groepsoutplacement maatwerk. Samen stellen we een pragmatisch projectplan op en bekijken we vooraf welke onderdelen groepsgewijs of individueel plaatsvinden en bepalen we welke tools of extra coaching er worden ingezet. Onze senior coaches gaan vervolgens zorgvuldig te werk en brengen het aanwezige potentieel in kaart. Medewerkers ontwikkelen zich op persoonlijk vlak of op een specifiek aandachtsgebied. Ongeacht om hoeveel mensen het gaat, je kunt er zeker van zijn dat ze bij ons in goede, ervaren handen zijn. Wij gaan voor het best mogelijke resultaat.

Betrek ons in een vroeg stadium

 

Bij reorganisaties is het belangrijk om snel duidelijkheid te scheppen. Ook hierin kunnen we een grote rol spelen. Betrek ons daarom zo vroeg mogelijk in het proces. Onze coach is dan een vast aanspreekpunt voor jullie én de medewerkers.

Ja,

ik wil meer weten

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Let op, wegwerkzaamheden!
Mobiel Secretariaat:
06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke:
06 - 5060 0570
E-mail:
info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: