Over WLO | Het WLO Team

jouw ervaren (executive) coach, loopbaanexpert en HR business partner

WLO Work and Life

WLO Work and Life is een ervaren (executive) coach, loopbaanexpert en HR business partner voor organisaties, overheden en professionals die meer willen bereiken vanuit talent en duurzame inzetbaarheid.

Wat kan het WLO Team voor je betekenen?

De wereld van werk verandert en de behoefte aan een ervaren coach, loopbaanexpert of HR business partner groeit. Je kunt WLO Work and Life bij verschillende vraagstukken betrekken. We zijn jouw executive- of talentcoach, jouw trainer, jouw loopbaanexpert of outplacementbegeleider. We zijn jouw HR business partner bijvoorbeeld bij de inventarisatie en ontwikkeling van talent. Daarnaast stimuleren vitaliteit en duurzame inzetbaarheid programma’s en coaching. Alles is maatwerk, niets is standaard. We komen snel tot de kern, zijn transparant en niet bang on (positief) confronterende feedback of adviezen geven. Humor en zelfspot worden trouwens ook niet geschuwd. Tegelijkertijd zijn we een zakelijke respectvolle, empathische en ervaren gesprekspartner die op elk niveau succesvol opereert.

Werkgebied

WLO Work and Life werkt landelijk maar is het meest in de provincie Gelderland (Arnhem, Nijmegen e.o.) ingebed. We werken regelmatig samen met landelijk opererende bedrijven die op zoek zijn naar een ervaren HR business partner in de omgeving van hun medewerkers. Het WLO Team is vertrouwd met uiteenlopende werkomgevingen. Zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening, maar ook overheid en onderwijs.

Ja, dit past bij mij(n organisatie)!

Medewerker of zelfstandig professional

Natuurlijk zijn we er ook voor je als je op advies of uit eigen beweging een traject of training bij ons wilt volgen. Verken onze website, ons trainingsaanbod en binnenkort ook de WLO Academy. Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen. .

Het WLO Team

Het WLO Team met directeur en executive coach/loopbaanexpert Wenneke Ong aan het roer, bestaat uit verschillende senior coaches en loopbaanexperts. Maak kennis met het WLO Team!

Het team WLO - Wenneke Ong

Wenneke Ong

Het team WLO - Erik de Haar

Erik de Haar

WLO Work and Life: jouw HR business partner

Ingrid Coenen - van der Burg

J. Leenders - WLO

Judith Leenders:

Het team WLO - Wenneke Ong

Esmé Boon

WLO Work and Life: jouw HR business partner

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Telefoon 026 – 205 1636
Mobiel 06 – 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl
KvK 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: