VITALITEITSCOACH

vitaal verder in de juiste balans

Vitaliteit heeft alles met de juiste balans te maken. Stilstaan en bewegen zijn daarin de belangrijkste zaken. Daarom richten wij ons als vitaliteitscoach op die 2 kanten van dezelfde vitaliteitsmedaille.

Vitaliteitscoach inschakelen, wanneer en waarom?

Vitaliteit komt niet zomaar aanwaaien, daar moet je actief mee bezig zijn. Vaak geeft uw lichaam of uw omgeving signalen wanneer uw vitaliteit onder druk staat.

Moeheid, futloosheid, snel prikkelbaar, slecht kunnen slapen, moeite met concentreren, het zijn allemaal signalen die kunnen duiden op een gebrek aan vitaliteit.

Als vitaliteitscoach helpen wij u uw vitaliteit weer terug te geven. Met aandacht voor de balans tussen inspanning, ontspanning, uitdaging en rust.

 

 

 

Bewust Vitaal Coaching Programma

WLO heeft een vitaliteitscoaching traject ontwikkeld gebaseerd op bewegen en stilstaan. Het bestaat uit 2 delen, Bewust Bewegen en een workshop Bewust Stilstaan.

Middels het Bewust Bewegen programma wordt u door ervaren coaches van o.a. Papendal op een persoonlijke wijze begeleid naar een actiever leven. Dit betreft een persoonlijk coaching traject helemaal gericht op uw situatie en niveau van bewegen.

Daarnaast wordt u via de workshop Bewust Stilstaan ondergedompeld in die andere wereld van vitaliteit, innerlijke rust en ordening, positiviteit en energie. Deze workshop wordt gegeven in groepen van 5 tot 10 personen.

 

Vitaliteitscoach met ervaring in Burn Out situaties

Een Burn Out is vaak het eindstation van een lang proces van terugnemende vitaliteit. Eén van de belangrijkste doelen van een vitaliteitscoach is dan ook om een Burn Out te voorkomen. WLO heeft in de loop der jaren al bij vele mensen de onvermijdelijk lijkende Burn Out kunnen voorkomen.Tijdig, langzaam, maar zeker het roer om gooien is dan vaak de beste tactiek waarin wij u begeleiden.

Maar wat als die Burn Out zich al heeft aangediend? Ook dan kan WLO u helpen om uw leven weer terug op de vitaliteitsrails te zetten, ook daarin kunnen wij bogen op een jarenlang track record.

Lees meer over Burn Out symptomen

 

Bore Out en Vitaliteit

Een Bore Out lijkt minder dramatisch en acuut dan een Burn Out. Toch heeft het een minstens zo nefaste impact op uw vitaliteit. Ook hier geldt dat het voorkomen van een Bore Out de eerste prioriteit heeft. Vele symptomen kunnen duiden op een Bore Out situatie.

Lees meer over Bore Out symptomen

Bekijk het WLO Vitaliteitsprogramma
Alles over Bewust Vitaal, ons individuele Bewust Bewegen programma en de groepsworkshop Bewust Stilstaan. Duur, prijzen en inhoud van onze programma’s.

Alles over Bewust Vitaal

Contactgegevens

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief