Vitaliteitscoach, vitaal verder in de juiste balans

Vitaliteit heeft alles met de juiste balans te maken. Stilstaan en bewegen zijn daarin de belangrijkste zaken. Daarom richten wij ons als vitaliteitscoach op die 2 kanten van dezelfde vitaliteitsmedaille.

Vitaliteitscoach inschakelen, wanneer en waarom?

vitaliteitscoach programma'sVitaliteit komt niet zomaar aanwaaien, daar moet je actief mee bezig zijn. Vaak geeft uw lichaam of uw omgeving signalen wanneer uw vitaliteit onder druk staat.

Moeheid, futloosheid, snel prikkelbaar, slecht kunnen slapen, moeite met concentreren, het zijn allemaal signalen die kunnen duiden op een gebrek aan vitaliteit.

Als vitaliteitscoach helpen wij u uw vitaliteit weer terug te geven. Met aandacht voor de balans tussen inspanning, ontspanning, uitdaging en rust.

Bewust Vitaal coaching programma

WLO heeft een vitaliteitscoaching traject ontwikkeld gebaseerd op bewust bewegen en stilstaan.

Vitaliteitscoach met ervaring in Burn Out situaties

Een Burn Out is vaak het eindstation van een lang proces van terugnemende vitaliteit. Eén van de belangrijkste doelen van een vitaliteitscoach is dan ook om een Burn Out te voorkomen. WLO heeft in de loop der jaren al bij vele mensen de onvermijdelijk lijkende Burn Out kunnen voorkomen.

Tijdig, langzaam, maar zeker het roer om gooien is dan vaak de beste tactiek waarin wij u begeleiden.

Maar wat als die Burn Out zich al heeft aangediend? Ook dan kan WLO u helpen om uw leven weer terug op de vitaliteitsrails te zetten, ook daarin kunnen wij bogen op een jarenlang track record. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, neem contact met ons op!

Lees meer over Burn Out symptomen

Bore Out en vitaliteit

Een Bore Out lijkt minder dramatisch en acuut dan een Burn Out. Toch heeft het een minstens zo grote impact op uw vitaliteit. Ook hier geldt dat het voorkomen van een Bore Out de eerste prioriteit heeft. Vele symptomen kunnen duiden op een Bore Out situatie.
Lees meer over Bore Out symptomen

Bekijk het WLO Vitaliteitsprogramma

Alles over Bewust Vitaal