Training | Vitaliteitstrainingen

Investeren in vitaliteit is geen luxe maar noodzaak

Vitaliteitstrainingen

Voor wie

Je kunt als individu deelnemen en als medewerker. Organisaties schakelen ons in voor hun individuele medewerkers of voor incompany programma’s. Deze kunnen worden aangevuld met extra re-integratie of loopbaancoaching en/of inzet van wetenschappelijk bewezen tools waaronder Het Talentenpaspoort. Het programma zorgt hoe dan ook voor een duurzame gedragsverandering.

Vitaliteitstrainingen die duurzaam werken!

Het WLO Vitaliteitsprogramma is een praktisch programma waarbij alle aspecten van vitaliteit op een positieve manier aan bod komen. Aandacht voor leefstijlfactoren en mentale factoren. Zo zorgen we voor een duurzaam resultaat. Leer bewust naar jezelf te kijken en ontdek wat er nodig is voor jouw vitaliteit.

Life | Vitaliteitscoaching

Er zijn twee trainingen:

Bewust Vitaal | 28-daagse online programma

Dit online programma met werkboek is zorgvuldig opgebouwd op basis van onze jarenlange kennis en ervaringen om uitval te voorkomen of te beperken. De theorieën van Covey (cirkel van invloed en betrokkenheid), Mihaly Csikszentmihalyivan (Flow) en Sonnevelt (Vitaliteitspiramide) zijn het fundament van dit programma. Daarnaast ontdek je de vitaliteitsladder, de energiemeter en hoe je deze kan toepassen. Het programma is zo praktisch mogelijk opgezet, zodat je het altijd, ook met weinig energie, kunt doorlopen. Dit programma kan apart worden gevolgd maar is het meest succesvol in combinatie met de training Bewust Stilstaan.

Training Bewust Stilstaan | € 975 excl. btw

In deze tweedaagse training sta je bewust stil bij je huidige situatie en brengen we in kaart wat jij nodig hebt om vitaal te zijn en te blijven. Ook hier wordt gewerkt aan de hand van de Vitaliteitspiramide (Albert Sonnevelt), de cirkels van invloed en betrokkenheid (Stephan S. Covey). We onderzoeken willen versus moeten, ontdekken wat je energiegevers en -vreters zijn. Bovenal ervaar je wat rust met je doet. Na de training heb je eigen road map om fysiek en mentaal vitaal te blijven.

Testimonial

“Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hebben tot waar ik was: ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten.” 

Eva

hoogleraar

“De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaardvragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!”

Karin

manager bedrijfsvoering

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Let op, wegwerkzaamheden!
Mobiel Secretariaat:
06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke:
06 - 5060 0570
E-mail:
info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: