“Gedreven, betrokken, Wenneke Ong haalt het beste uit mensen en organisaties. Zij is gericht op kansen, op groei, en ontdekt altijd meer talenten en kwaliteiten in EN van de organisaties!”

 

Wenneke OngZEN & ZAKELIJK

Zen is mijn Oosterse kant:

vanuit mijn hart leven, mijn energie bewust inzetten voor mezelf en anderen, zeggen wat ik zie en voel, verbonden zijn, rust geven en last but not least: Family first.

Zakelijk is mijn Westerse kant:

resultaatgericht, niet pamperen, doen wat nodig is.

 

 

 

 

WLO staat voor mijn Chinese naam: Wen Lan Ong.  

Mijn overtuiging: als er zicht is op de talenten in een organisatie, ligt het goud voor het oprapen. 

Een gedreven levensgenieter

In de afgelopen 20 jaar heb ik vele afdelingen en organisaties begeleid. Ik ben als interimmer betrokken geweest bij een grote reorganisatie (>100 fte). Ik heb > 1500 medewerkers gecoacht, individueel en in groepen. De vragen die ze hadden waren divers, van zakelijk tot zeer persoonlijk. Dit werk doe ik met hart & ziel. Dat betekent niet dat ik er ben, ik blijf me altijd actief verder ontwikkelen. Wat mij kenmerkt: levensgenieter, gelukkig met mijn (Chinese) roots en dankbaar voor het heden. I love my life & work en ik gun jou dat ook van harte!

Professionaliteit

In 2000 heb ik WLO Work and Life opgericht, na een loopbaan als o.a. HRM Beleidsadviseur en Loopbaanadviseur in het Academisch Ziekenhuis St Radboud. Mijn startpunt is HBO Personeel & Arbeid geweest. Ik ben nieuwsgierig en leergierig; een ‘leven lang leren’ vind ik daarom vanzelfsprekend. Mijn kennis en werkervaring deel ik met collega’s, cliënten en opdrachtgevers. Ik heb de volgende registratie en certificeringen behaald: