Wenneke Ong

Register Loopbaanprofessional en Talentencoach
 
WLO TEAM
 

Een gedreven levensgenieter

In de afgelopen 25 jaar heb ik vele afdelingen en organisaties begeleid. Ik ben als interimmer betrokken geweest bij een grote reorganisatie (>100 fte). Ik heb > 2000 medewerkers gecoacht, individueel en in groepen. De vragen die ze hadden zijn heel divers, van zakelijk tot zeer persoonlijk. Dit werk doe ik met hart & ziel. Dat betekent niet dat ik er ben, ik blijf me altijd actief verder ontwikkelen.

Wat mij kenmerkt:

levensgenieter, gelukkig met mijn (Chinese) roots en dankbaar voor het heden. I love my life & work en ik gun u dat ook van harte!

Professionaliteit

In 2000 heb ik WLO Work and Life opgericht, na een loopbaan als o.a. HRM Beleidsadviseur en Loopbaanadviseur in het Academisch Ziekenhuis St Radboud. Mijn startpunt is HBO Personeel & Arbeid geweest. Ik ben nieuwsgierig en leergierig; een ‘leven lang leren’ vind ik daarom vanzelfsprekend. Mijn kennis en werkervaring deel ik met collega’s, cliënten en opdrachtgevers. Ik heb de volgende registratie en certificeringen behaald:

  • certificering Register Loopbaanprofessional CMI-C. De schriftelijke en mondelinge toetsing wordt elke drie jaar herhaald. De commissie onder leiding van een hoogleraar uit ons vakgebied toetst de vakmatige en persoonlijke ontwikkeling.
  • registratie  NOLOC Erkend Loopbaanprofessional. Registratie door Noloc, de beroepsvereniging.
  • certificering Talentenpaspoort coach.
  • certificering Birkman Advanced Professional.
  • certificering KernTalentenAnalist.
  • certificering train-the-trainer Kernkwaliteiten.

Contactgegevens

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief