Wenneke Ong

directeur, executive coach, Certified Trainer Talentpassport Coach en NOLOC Register Loopbaanexpert
Wenneke Ong, directeur, executive coach en NOLOC Register Loopbaanexpert

“Na een loopbaan als mobiliteitsadviseur en HRM beleidsadviseur startte ik in 2000 met WLO Work and Life. Nu ruim 20 jaar later, ben ik niet langer alleen, groeien we nog altijd en prijs ik me gelukkig met onze ruimtes in de geweldige kantoorvilla en mijn coach-collega Erik de Haar en office manager Esmé Boon. Bovendien werk ik samen met verschillende samenwerkingspartners op het gebied van work- and life coaching. Samen bereik je meer!

Ik ben zowel Zen als Zakelijk. Wat ik daarmee bedoel? Zen gaat over mijn oosterse kant. Ik leef vanuit mijn hart, zet mijn energie bewust in voor mijzelf en voor anderen. Ik zeg wat ik zie en voel, ben verbonden, geef rust en last but not least: family first. Zakelijk is mijn westerse kant. Ik ben resultaatgericht, houd niet pamperen, doe wat nodig is en kies in alles voor kwaliteit, ook keurmerken (NOLOC) en tools (Het Talentenpaspoort en het Birkman assessment).

Talent is een belangrijk uitgangspunt bij WLO Work and Life. Inzicht in je talenten is veel waardevoller dan uitgaan van je competenties. Talenten zeggen iets over jouw natuurlijke aanleg (en behoefte). Voor allerlei doeleinden zetten we Het Talentenpaspoort in. Hierdoor komt het potentieel in een organisatie aan de oppervlakte en worden ‘tekorten’ van tafel geveegd. Als je zicht hebt op je talenten, is werkplezier geen toeval meer.

Momenteel focus ik me vooral op organisatieadvies en executive coaching. Bij executive coaching loop ik mee of naast directie- en MT-leden, managers en professionals. Zo’n maatwerktraject is telkens anders. Daarbinnen functioneer ik als een spiegel en sparringpartner. Ik ben zoals gezegd, Zen & Zakelijk, kom snel tot de kern en pamper niet. Je wordt de beste en leukste versie van jezelf en dus is er ruimte voor zowel confrontatie als humor, voor zowel nuchterheid als spiritualiteit.”

Werken met Wenneke betekent dat:

  • je in gezelschap bent van een senior coach die niet pampert
  • je daarom niet altijd te horen krijgt wat je wilt, maar wél wat je nodig hebt
  • je geen ‘wollige, zweverige coachtaal’ hoort
  • je kunt bouwen op haar jarenlange (mensen)kennis en ervaring
  • je meer inzicht krijgt in jezelf, je talenten, dromen en ambities
  • je balans leert vinden tussen werk en privé
  • dat we altijd vanuit respect en humor en soms ook vanuit intuïtie/spiritualiteit werken
  • we recht op jouw doel afgaan

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: