WORK

Is het tijd voor een switch in uw carrière? WLO biedt allerlei mogelijkheden om hiermee praktisch aan de slag te gaan.

Switch

Pas op de plaats maken, het loopbaanpad herijken en de koers (opnieuw) bepalen is voor sommigen een luxe en voor anderen een vanzelfsprekendheid. Investeert u hierin tijd en aandacht? Veranderingen en reorganisaties volgen elkaar snel op, onbewust kunt u op een pad zijn meegegaan dat niet langer bij u past. Misschien is het nu wel tijd voor u om pas op de plaats te maken.

U zoekt een praktische aanpak en u bent bereid om de diepte in te gaan, durft te reflecteren, wilt open benaderd worden. U neemt als professional of managementlid uw verantwoordelijkheid, niet alleen voor uw organisatie, uw mensen, uw taken maar vooral ook voor uzelf. U wilt de regie in handen houden, uw eigen koers wilt blijven bepalen. WLO kan u daarbij helpen.

 

Talentenonderzoek

Heeft u uw mogelijkheden zorgvuldig in kaart gebracht? Weet u wat uw competenties zijn maar vooral wat uw talenten zijn! Uw competenties zijn uw vaardigheden waar u zich al mee bewezen heeft. Dat betekent niet dat dit het is! Wat zijn uw latente talenten? Als u openstaat voor een switch dan is het belangrijk dat u zich bewust wordt van uw talenten, uw patronen, uw keuzes. Als u dat helder heeft kunt u ervoor kiezen het gebaande pad te verlaten. En kunt u gaan doen wat u in deze fase van uw leven werkelijk wilt.

Loopbaan APK

Herkent u dit?

” Ik ga al een tijd met minder plezier naar mijn werk. Daar zijn geen duidelijke oorzaken voor aan te wijzen. Ik ga gewoon door maar ik krijg langzamerhand het gevoel: hoe lang houd ik dit nog vol! Ik spreek er met anderen over en op de vraag: “Maar, wat wil je dan”? kan ik alleen vertellen wat ik niet (meer) wil. Ik weet gewoonweg niet meer wat ik wil!”

Als u dit herkent wordt het tijd om pas op de plaats te maken en uw koers opnieuw te bepalen. Een APK voor uw loopbaan.

Voldoet u aan de eisen voor het Ontwikkeladvies 45 plussers van minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, o.a.:

  • 45 plus
  • 12 uur/week aan het werk zijn, in dienst of als zzp-er
  • niet met ontslag bedreigd worden

dan kunt u in aanmerking komen voor het WLO ontwikkeladvies dat gesubsidieerd wordt. Als u aan de voorwaarden van deze regeling voldoet dan is het Ontwikkeladvies voor u GRATIS.

Outplacement

WLO biedt optimale begeleiding gericht op het ontdekken van de capaciteiten en behoeften van de werknemer met als doel het creëren van nieuwe job-perspectieven.

Contactgegevens

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief